Ravinto ja terveys
BYBI | 15 ML

BYBI Glowcurrant Booster

Ihoa kirkastava ja sävyä tasoittava kasvoöljy
Samealle, väsyneelle ja sävyltään epätasaiselle iholle
Pehmentää, hoitaa ja ylläpitää kosteustasapainoa
21,90 €
1 460,00 €
/L
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
BYBI Beauty Glowcurrant Booster on kirkastava kasvoöljy, jonka sisältämät mustaherukan siemenöljy ja salisiini auttavat ihoasi hehkumaan!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

BYBI Glowcurrant Booster tuo hehkua sameallekin iholle

BYBI Glowcurrant -mustaherukkaboosteri on kirkastava ja ihon tasapainon palauttava kasvoöljy, joka täydentää päivittäistä ihonhoitorutiiniasi! Kasvoöljyn vitamiinirikas koostumus sisältää runsaasti valkosalavasta saatavaa salisiinia ja ihon hyvinvoinnin kannalta välttämättömiä rasvahappoja, jotka jättävät ihon sileäksi, pehmeäksi ja hehkuvaksi. Glowcurrant Booster valmistetaan aurinkoenergialla eikä tuotteen hiilinegatiivisuuteen liity päästökompensointia.
 
Koe mustaherukkaboosterin kirkastava vaikutus! Yli 34% E-vitamiinia sisältävällä mustaherukan siemenöljyllä on erinomaiset antioksidanttiset ominaisuudet. Säännöllisellä käytöllä siemenöljy kirkastaa ja tasoittaa ihoa sekä auttaa häivyttämään pigmenttimuutoksia. Valkosalavasta saatava salisiini tehostaa vuorostaan solujen uusiutumista kirkastaen ja silottaen ihoa.
 
Booster on myös ravitseva. Mustaherukan siemenöljy sisältää runsaasti gammalinoleenihappoa, joka ravitsee, pehmentää ja rauhoittaa ihoa. Lisäksi sillä on tulehdusta lievittäviä ominaisuuksia. Myös E-vitamiinirikas camelinaöljy sisältää tehoravitsevia rasvahappoja kuten alfalinoleenihappoa, joka auttaa vahvistamaan ihon luonnollista suojabarriääriä, ylläpitäen ihon hyvinvointia ja kirkkautta.
 
Rasvahappo- ja omegarikas mustaherukan siemenöljy auttaa ylläpitämään ihon suojabarriääriä ja sen on todettu suojaavan tehokkaasti kosteuden haihtumiselta. Iho näyttää hetkessä terveen kosteutetulta ja hehkuvalta.
 
Myös camelinaöljy ravitsee ihoa estäen samalla kosteuden haihtumista. Ylläpidä ihosi täyteläistä kimmoisuutta!
 

Tuotenumero: 134082

EAN: 5060531311360