Ravinto ja terveys
PUHDAS+ | 100 ML

PUHDAS+ BEAUTY OIL CARROT 100ml

Kaikille ihotyypeille.
Uudistaa ja kirkastaa ihoa.
Ravitsevaa ja rauhoittavaa beetakaroteenia.
22,90 €
229,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdas+ Beauty Porkkanaöljy uudistaa, kirkastaa ja elvyttää ihoa. Öljy sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle, kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Runsas beetakarotenoidipitoisuus tekee öljystä ihanteellisen käytettäväksi myös ennen ja jälkeen auringonottoa. Porkkanaöljy tukee ihon tasaista ruskettumista sekä kosteuttaa ja elvyttää auringonoton jälkeen.
Tuotekuvaus
Ainesosat

Porkkanaöljy valmistaa ihoa auringonottoa varten ja edistää tehokkaasti ruskettumista. Se kirkastaa ja tehostaa ihon väriä.

Kotimainen Puhdas+ Beauty Oil -kauneusöljyjen tuotesarja tarjoaa aivan uudenlaisen tavan hoitaa ihoa ja kauneutta tehokkaasti ja välittömin vaikutuksin. Kauneusöljyt pohjautuvat suomalaisiin supermarjoihin, kuten esimerkiksi tyrnimarja, puolukka ja mustaherukka.

Öljyt ovat tärkeitä ihonhoidossa, koska monet kosmetiikassa käytettävät ainesosat poistavat iholta kaiken öljyn tehden ihosta kuivan, elottoman ja värittömän. Puhdas+ Beauty Oil -tuotesarjaan kuuluu seitsemän erilaista ja uniikkia kauneusöljyä, joista voit valita omalle ihollesi ja sen tarpeisiin sopivia tuotteita.

Kaikki öljyt on valmistettu Suomessa kotimaisista puhtaista raaka-aineista ja ovat lisäaineettomia. 

Tuotenumero: 135521

EAN: 6430050002497