Ravinto ja terveys
PUHDAS+ | 150 ML

Puhdas+ Premium 100 % Mustakuminaöljy 150 ml

Sopii kauneusöljyksi, ruokaöljyksi tai ravintolisäksi
Mustakuminaöljyssä mm. linolihappoa ja tymokinonia
Sopii erityisesti kuivan ja ärtyneen ihon hoitoon
21,90 €
146,00 €
/L
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdas+ Mustakuminaöljy on ravintorikas öljy, joka hellii samalla sekä sisäistä, että ulkoista kauneutta. Käytä ravintolisän tapaan, ruokaöljynä tai ulkoisesti kauneudenhoitoon!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Puhdas+ Mustakuminaöljy, Black Cumin Seed Oil

Mustakuminaöljyn avulla voit helliä kauneuttasi sekä sisäisesti että ulkoisesti käytettynä! Puhdas+ Mustakuminaöljy on erittäin ravintorikasta ja sitä voi käyttää ravintolisän tapaan sisäisesti nautittuna, ruokaöljynä ja mausteena tai vaikkapa ulkoisesti kauneudenhoitoon.

Mustakumina eli Ryytineito on kukkiva maustekasvi, jonka aromikkaat mustat siemenet ovat täynnä arvokasta öljyä. Mustakuminaöljy tunnetaan myös nimellä Black Cumin Seed Oil.

Mustakumina sisältää peräti 100 bioaktiivista ainetta, muun muassa ihoa suojaavaa linolihappoa (omega-6) sekä erityistä, tymokinoni nimistä eteeristä öljyä, jonka katsotaan olevan mustakuminan hyvinvointia tukevien vaikutusten taustalla. Siemenet sisältävät lisäksi muun muassa myristiini-, palmitiini-, palmitoleiini-, steariini- ja oleiinihappoja, B-ryhmän vitamiineja, kalsiumia, rautaa, kuparia, sinkkiä sekä fosforia.

Mustakuminaöljyä voidaan käyttää sisäisesti ruokaöljynä juomien tai salaatin joukossa tai ravintolisän tapaan ottamalla noin 2 tl öljyä pari tuntia ennen ateriaa tyhjään vatsaan. Öljyn on maultaan hienostuneen mieto, mutta hieman pippurinen ja karvas. Älä kuumenna öljyä, sillä kuumennus tuhoaa öljyn herkkiä rasvahappoja. 

Mustakuminaöljy ravitsee, kosteuttaa ja suojaa ihoa. Öljyä suositellaan käytettävän erityisesti kuivan, ärtyneen ja allergiaherkän ihon hoitoon. Vaikutuksiltaan mustakuminaöljy on sekä ravitseva, että tulehduksia ehkäisevä ja suojaava. Näin ollen se sopii erityisen hyvin myös akne- ja psoriasisiholle.

Tuotenumero: 135569

EAN: 6430077250048