Ravinto ja terveys
PUHDAS+ | 250 ML

Puhdas+ 100% Mustakuminaöljy 250 ml

Käytä kauneusöljynä, ruokaöljynä tai ravintolisänä
Mustakuminaöljyssä mm. linolihappoa ja tymokinonia
Kylmäpuristettu, 100 % vegaaninen
29,90 €
119,60 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdas+ Mustakuminaöljy on ravintorikas öljy, joka hellii sekä sisäistä, että ulkoista kauneutta. Käytä sisäisesti ravintolisän tapaan, ruokaöljynä, mausteena tai ulkoisesti kauneusöljynä!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Puhdas+ Mustakuminaöljy, Black Cumin Seed Oil 250 ml

Puhdas+ Mustakuminaöljy on erittäin ravintorikasta ja sitä voi käyttää ravintolisän tapaan sisäisesti nautittuna, ruokaöljynä, mausteena tai vaikkapa ulkoisesti kauneudenhoitoon.

Mustakumina eli Ryytineito on kukkiva maustekasvi, jonka aromikkaat mustat siemenet ovat täynnä arvokasta öljyä. Mustakuminaöljy tunnetaan myös nimellä Black Cumin Seed Oil.

Mustakumina sisältää peräti 100 bioaktiivista ainetta. Mustakuminaöljy, jo tunnetaan myös nimellä Black Seed Oil, sisältää muun muassa linolihappoa (omega-6) sekä erityistä, tymokinoni nimistä eteeristä öljyä. Siemenet sisältävät lisäksi muun muassa myristiini-, palmitiini-, palmitoleiini-, steariini- ja oleiinihappoja, B-ryhmän vitamiineja, kalsiumia, rautaa, kuparia, sinkkiä sekä fosforia.

Mustakuminaöljyä voidaan käyttää sisäisesti ruokaöljynä juomien tai salaatin joukossa tai ravintolisän tapaan ottamalla noin 2 tl öljyä pari tuntia ennen ateriaa tyhjään vatsaan. Öljyn on maultaan hienostuneen mieto, mutta hieman pippurinen ja karvas. Älä kuumenna öljyä, sillä kuumennus tuhoaa öljyn herkkiä rasvahappoja. 

EAN: 6430077251489