Ravinto ja terveys
PUHDAS+ | 50 ML

PUHDAS+ RISIINIÖLJY

Monikäyttöinen ihon ja ripsien hoitoöljy.
Pitkät ja tuuheat ripset luonnollisesti.
Myös partaan ja päänahkaan edistämään hiusten kasvua.
12,50 €
250,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdas+ Risiiniöljy on luonnollinen keino auttaa ripsiä kasvamaan pidemmiksi ja tuuheammiksi. Risiiniöljy sopii myös kuivalle ja ärtyneelle iholle. Risiiniöljyä voi käyttää ripsien lisäksi ihon, kynsien ja hiusten vahvistamiseen.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Ripset kasvavat risiiniöljyn ansiosta pidemmiksi ja tuuheampina. Puhdas+ Risiiniöljy on luonnollinen keino auttaa ripsiä kasvamaan pidemmiksi ja tuuheammiksi, öljy toimii myös harvoille kulmakarvoille. Öljyä voi käyttää silmämeikin poiston viimeistelyvaiheessa levittämällä öljyä ripsien tyveen. Risiiniöljy sopii myös kuivalle ja ärtyneelle iholle. Risiiniöljyä voi käyttää ripsien lisäksi ihon, kynsien ja hiusten vahvistamiseen.

Kotimainen Puhdas+ Beauty Oil -kauneusöljyjen tuotesarja tarjoaa aivan uudenlaisen tavan hoitaa ihoa ja kauneutta tehokkaasti ja välittömin vaikutuksin. Kauneusöljyt pohjautuvat supermarjoihin, kuten esimerkiksi tyrnimarjaan, puolukkaan ja mustaherukkaan.

Öljyt ovat tärkeitä ihonhoidossa, koska monet kosmetiikassa käytettävät ainesosat poistavat iholta kaiken öljyn tehden ihosta kuivan, elottoman ja värittömän. Puhdas+ Beauty Oil -tuotesarjaan kuuluu seitsemän erilaista ja uniikkia kauneusöljyä, joista voit valita omalle ihollesi ja sen tarpeisiin sopivia tuotteita.

Tuotenumero: 135493

EAN: 6430050004323