Ravinto ja terveys
BYBI | 150 ML

BYBI Day Glow Brightening AHA Tonic, kasvovesi

Hellävaraisesti kuoriva, AHA-happoja sisältävä kasvovesi
Kirkastaa ihoa
Melissankukkavesi kosteuttaa ja virkistää elotonta ihoa
25,90 €
172,67 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
BYBI Day Glow Brightening AHA Tonic -kasvovesi sopii päivittäiseen käyttöön. Kuorii hellävaraisesti ja kirkastaa ihoasi!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

BYBI Day Glow Brightening AHA Tonic -kasvovesi

KIRKASTAVA KASVOVESI PALAUTTAA VÄSYNEEN JA SAMEAN IHON HEHKUN

Bybi Beauty Day Glow Brightening AHA Tonic on jokapäiväiseen käyttöön sopiva kasvovesi kirkastavalla ja ihon hehkua edistävällä vaikutuksella. Maitohapon ja kirkastavien ainesosien yhdistelmä kuorii ihoa lempeästi auttaen silottamaan ihon tekstuuria ja tasoittamaan sen sävyä. Yhdistelmä maitohappoa, antioksidantteja ja elvyttävää kukkaisvettä virkistävät ihoa ja antavat sille kasteenraikkaan hehkun. Day Glow kasvovesi sopii kaikille ihotyypeille ja se on sopivan hellävarainen päivittäiseen käyttöön.

Hyödyt iholle:

KIRKASTAVA Maitohapon tiedetään olevan yksi hellävaraisimmista AHA -hapoista (Alpha Hydroxy Acids), joka kuorii ihoa kemiallisesti antaen sille tasaisen pinnan ja sävyn. Se on loistava ihon kirkkautta lisäävä ainesosa, joka on lempeä jokapäiväiseen käyttöön ja sopii myös herkälle iholle. Valkoisen teelehden uute auttaa vähentämään punoitusta, sekä muiden epätäydellisyyksien syntymistä.

RAUHOITTAVA Reishi- ja shiitake-sienien antioksidanttipitoinen yhdistelmä auttaa säilyttämään ihon kosteuden. Niillä on myös tulehdusta estävä vaikutus, joka rauhoittaa ja tasoittaa ihoa ja auttaa vähentämään punoitusta. Se myös lisää ihon kirkkautta suojaamalla ihoa vahingoittavilta vapailta radikaaleilta.

RAIKASTAVA Melissa-kukkavesi kosteuttaa ja elävöittää sameaa ja kuivaa ihoa aamuisin, tehden siitä raikkaan ja heleän. Toimii täydellisenä pohjana muulle ihonhoitorutiinillesi sekä meikille. 

HUOM! Muista käyttää aurinkosuojaa! Day Glow on sopivan hellävarainen päivittäiseen käyttöön, mutta AHA:t, kuten maitohapot, voivat lisätä ihon herkkyyttä UV -säteilylle, josta voi seurata ihovaurioita ja palovammoja.

Tuotenumero: 134090

EAN: 5060531311018