Ravinto ja terveys
WELEDA | 100 ML

Weleda Cactus Hydrating Facial Mist kasvosuihke

Kosteuttava ja virkistävä kasvosuihke.
Kosteuttaa ihoa 12 tunnin ajan.
Käytä kasvovetenä, meikinkiinnityssuihkeena tai kosteussuihkeena.
19,90 €
199,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Weleda Cactus Hydrating Facial Mist kasvosuihke on virkistävä ja tehokosteuttava suihkemainen kasvovesi kaikille ihotyypeille. Sisältää viikunakaktusuutetta ja aloe veraa, joiden kosteuttavat ominaisuudet jättävät ihon pehmeäksi ja kiristämättömäksi. Käytä kasvovetenä, meikinkiinnityssuihkeena tai aina kun tarvitset ekstrakosteutusta ihollesi päivän aikana.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Weleda Cactus Hydrating Facial Mist kasvosuihke raikastaa ja kosteuttaa ihoa

Kosteussuihke, joka vikistää ja kosteuttaa ihoa tarvittaessa päivän mittaan. Kasvosuihkeen koostumus sisältää viilentävää aloe vera -mehua ja Weledan itse tuottamaa tiivistettyä (runsaasti kosteuttavia polysakkarideja sisältävää) viikunakaktusuutetta. Suihke antaa iholle tervettä hehkua ja kyllästää sen kosteudella. Sisältää myös kosteuttavaa kasvipohjaista glyseriiniä sekä ihohuokosia supistavaa ja rauhoittavaa taikapähkinäuutetta. Luonnollinen tuoksu aidoista eteerisistä öljyistä – virkistävästä vihreästä mandariinista, piparmintusta ja miedon kukkaisesta palmarosasta.

Cactus Hydrating Facial Mist kasvosuihketta voidaan käyttää Weledan kaikkien kasvohoitosarjojen kanssa erillisenä kosteuttavana tuotteena kasvoveden tapaan. Suihketta voi käyttää myös meikin päällä antamaan pikaista virkistystä. 

NaTrue

EAN: 7611916357756