Ravinto ja terveys
  • Koti
WELEDA | 30 ML

Weleda Skin Food 30 ml

Ihoa tehokosteuttava, ravitseva ja pehmentävä voide.
Koko vartalolle ja kasvoille, sopii erittäin kuivalle iholle.
Sopii koko perheelle yleisvoiteeksi.
7,92 €
9,90 €
105,60 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Weleda Skin Food on täyteläinen ja ihoa tehokosteuttava luonnollinen yleisvoide koko perheelle. Voiteen raikas sitruksinen tuoksu ja ravitseva, pehmentävä ja hoitava koostumus tekevät siitä täydellisen jopa erittäin kuivalle iholle. Sopii koko vartalolle, myös kasvoille erittäin kuivaa ihoa ravitsemaan. 30 ml pakkaus sopii hyvin myös matkalle mukaan otettavaksi!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Weleda Skin Food 30 ml tehokosteuttava yleisvoide vartalolle ja kasvoille

Weleda Skin Food -voide parantaa ihon kosteutusta, kiinteyttä, sileyttä ja solujen uusiutumista huomattavasti. Dermatologisesti testattu. Ei sisällä synteettisiä hajusteita, väriaineita ja säilöntäaineita eikä mineraaliöljypohjaisia raaka-aineita.

Käytä Skin Food -voidetta esimerkiksi käsien, jalkojen, kasvojen ja säärien kuivalle iholle, huuliin ja kynsinauhoihin. Skin Food sopii erinomaisesti pohjustusvoiteeksi meikin alle. Se saa meikin pysymään ja antaa kaunista hehkua. Monikäyttöinen voide sopii myös yövoiteeksi.

Skin Food on Weledan myydyin ihmevoide, joka ravitsee ihoa erittäin vahvasti, sopii koko perheen ihon kosteuttajaksi. Klassikkovoidetta valmistetaan yhä vuodelta 1926 peräisin olevan reseptin mukaan keto-orvokin, kamomillan, rosmariinin ja biodynaamisen kehäkukan uutteista.

NaTrue

EAN: 4001638098649