Ravinto ja terveys
  • Koti
ANTIPODES | 60 ML

Manuka Honey Day Cream kasvovoide

Rasvaiselle, sekaiholle ja ikääntyvälle iholle.
Tasoittaa, silottaa juonteita ja kiinteyttää.
Sopii päivä- ja yövoiteeksi.
35,61 €
41,90 €
593,50 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Antipodes Manuka Honey Day Cream on kevyt, kiinteyttävä ja kosteuttava kasvovoide päiväkäyttöön. Sisältää bioaktiivia ainesosia. Sopii useimmille ihotyypeille, erityisesti rasvaiselle iholle.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Antipodes Manuka Honey Day Cream on kevyt, kiinteyttävä ja juonteita tasoittava kasvovoide päiväkäyttöön. Sisältää bioaktiivia ainesosia. Sopii useimmille ihotyypeille, erityisesti rasvaiselle iholle ja ikääntyvälle iholle.

Sisältää aitoa mehiläismyrkkyä (bee venom), jota kutsutaan luonnon omaksi pistoshoidoksi! Yhdessä mustan saniaisen kanssa mehiläismyrkky tasoittaa juonteita ja nostattaa veltostunutta ihoa. Maailmankuulu manukahunaja ehkäisee ja hoitaa epäpuhtauksia. Runsaasti antioksidantteja sisältävä Vinanza® -viinirypäleensiemenöljy, kiivi ja pioni kirkastavat ihoa. Sopii useimmille ihotyypeille, erityisesti rasvaiselle iholle.

Antioksidanttisten Vinanza® -viinirypäleensiemenöljyn ja kiivin on kliinisesti todistettu parantavan ihon ulkonäköä häivyttämällä ihon punaisuutta ja pigmenttihäiriöitä*. (*Itsenäinen tutkimus uusiseelantilaisista kasviuutteista 2012: 8 viikon mittaisen testijakson aikana 10 testiin osallistuneen koehenkilön ihon kunnon voitiin todeta parantuneen aiemmasta).

Antipodes kierrättää ja jatkokäyttää valmistusmateriaaleja: ulkopakkaukset ovat 100 % kierrätettävää pahvia ja pullot lasia. Pakkauksissa on käytetty vain 100 % luonnonmukaista kasvimustetta. Alumiinikorkit.

EAN: 9421903925428