Ravinto ja terveys
PUHDAS+ | 1 ST

Puhdas+ DNA Skin Test for 6 genetic profiles

Helposti tehtävä testi, jonka avulla valitset täsmätuotteet ihollesi.
Innovatiivista ja yksilöllistä ihonhoitoa!
Kertoo ihon tarpeista geneettisiin ominaisuuksiin perustuen.
99,00 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdas+ BEAUTY DNA on uusi ja innovatiivinen ihonhoitokonsepti joka tarjoaa täsmätuotteita ihonhoitoon ihmisen geneettisiin ominaisuuksiin perustuen. Tee testi, lähetä näyte analysoitavaksi ja saat tietää, mitä juuri sinun ihosi tarvitsee!
Tuotekuvaus
Käyttö

Puhdas+ DNA Skin test - yksilöllinen lähestyminen ihonhoitoon

Puhdas+ BEAUTY DNA on uusi ja innovatiivinen ihonhoitokonsepti, joka tarjoaa täsmätuotteita ihonhoitoon ihmisen geneettisiin ominaisuuksiin perustuen. Tee DNA SKIN -testi ja tuloksen perusteella tiedät tarkalleen, mitä tuotteita ihosi oikeasti tarvitsee.

Saat tietää, mitkä ihon ominaisuuksista ovat geneettisiä vahvuuksiasi ja mitkä vuorostaan heikompia osa-alueita. Testin tehtyäsi voit panostaa ihonhoitoon täysin uudella tavalla. Testi ohjaa oikeaan suuntaan ihonhoitorutiinien rakentamisessa ja näin voit konkreettisesti tehdä parempia valintoja!

Beauty DNA -testipakkaus sisältää tarkat ohjeet ja näytteenottopuikon. Testin voit tehdä helposti kotona. Näyte kerätään poskisolunäytteenä yksinkertaisesti pehme­ällä ja kivuttomalla näytteenottopuikolla posken sisäpinnalta.  

Lähetä näytteesi pakkauksen ohjeiden mukaisesti laboratorioon. Lähetys on valmiiksi maksettu. Näytteesi analysoidaan laboratoriossa Suomessa noudattaen parhaita menetelmiä sekä ehdotonta yksityi­syyttä ja luottamuksellisuutta.

Saat testitulokset 1-2 viikon kuluttua. Testiraportti sisältää selkeää ja yksityiskohtaista tietoa geeneistäsi ja tulosten perusteella on helppo valita sopiva Beauty DNA -seerumi, joka täyttää juuri sinun ihosi tarpeet!

Tuotenumero: 135573

EAN: 6430077251649