Ravinto ja terveys
  • Koti
ANTIPODES | 30 ML

Credo Probiotic Ferment Revitalise Serum seerumi

Elävöittää, puhdistaa ja tasapainottaa.
Hyaluronihappoa, kombucha- ja bambufermenttejä ja bakuchiolia!
Stressaantuneelle, kosteusköyhälle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle!
46,90 €
1 563,33 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Antipodes Credo Probiotic Ferment Revitalise Serum on täyteläinen, probioottinen ja elvyttävä fermenttiseerumi. Huipputeknisiä fermenttejä terveen ja kirkkaan ihon saavuttamiseksi!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Antipodes Credo, probioottinen ja elvyttävä fermenttiseerumi

Antipodesin Credo Probiotic Ferment Revitalise Serum on täyteläinen, fermentoituja uutteita sisältävä geeliseerumi, joka tasapainottaa, elvyttää ja puhdistaa ihoa!

Credo-fermenttiseerumi sopii erityisesti stressaantuneelle, kosteusköyhälle sekä epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Levitä seerumia joka aamu parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi.

Seerumi sisältää useita ihon hyvinvointia ja kirkkautta tukevia ainesosia! Kalibiome AGE on tehokas, eloton probiootti (tai “postbiootti”), jonka on kliinisesti osoitettu lisäävän ihon kimmoisuutta ja kosteutta häivyttäen samalla punoitusta ja ryppyjä. Bambufermentti ja kombucha auttavat vuorostaan ruokkimaan ihoa hyvillä bakteereilla, jotka edistävät ihon mikrobiomin tasapainoa ja vahvistavat ihon suojakerrosta.

Seerumin sisältämä bakuchiol on luonnollinen A-vitamiinin korvike ja ikivanha ayurvedinen kasviperäinen aine, joka auttaa tasoittamaan ja parantamaan ihon rakennetta häivyttäen juonteita.

Credo Probiotic Ferment Revitalise Serumin kasviperäinen hyaluronihappo sitoo kosteutta ihoon pidättäen jopa 1 000 kertaa oman painonsa verran vettä.

Ota probioottinen geeliseerumi osaksi ihonhoitorutiiniasi ja elvytä ihosi luonnollinen kirkkaus!

Tuotenumero: 133719

EAN: 9421906730807