Ravinto ja terveys
  • Koti
ANTIPODES | 30 ML

Hosanna H2O Intensive Serum kasvoseerumi 30 ml

Tehokosteuttava vesipohjainen seerumi.
Kosteusköyhälle ja pintakuivalle iholle.
BioGro New Zealand -luomusertifioitu.
43,90 €
1 463,33 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€

Antipodes Hosanna H2O Intensive Serum on öljytön ja vesipohjainen luomusertifioitu ja vegaaninen seerumi, joka palauttaa kosteuden ihoon, tehden ihosta täyteläisemmän. Erityisesti pintakuivalle tai kosteusköyhälle iholle, joka kaipaa vesikosteutusta.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Antipodes Hosanna H2O Intensive Serum on öljytön ja vesipohjainen luomusertifioitu ja vegaaninen seerumi, joka palauttaa kosteuden ihoon, tehden ihosta täyteläisemmän. Erityisesti pintakuivalle tai kosteusköyhälle iholle, joka kaipaa vesikosteutusta. 

Kevyt ja nopeasti imeytyvä seerumi, joka kosteuttaa tehokkaasti kosteusköyhää ihoa. Suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja oksidatiiviselta stressiltä. Saniaisuute uudistaa ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kosteusköyhälle ja pintakuivalle iholle.

BioGro New Zealand -luomusertifioitu. BioGro New Zealand on kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu taho, joka huolehtii, etteivät tuotteet sisällä haitallisia toksiineja. 

Tuotteella on myös UK Vegetarian Societyn myöntämä vegaanisertifikaatti. UK Vegetarian Society on yksi vanhimmista ja arvostetuimmista kasvipohjaisiin ja vegaanisiin ainesosiin keskittyvistä tahoista maailmassa.

Antipodes kierrättää ja jatkokäyttää valmistusmateriaaleja: ulkopakkaukset ovat 100 % kierrätettävää pahvia ja pullot lasia. Pakkauksissa on käytetty vain 100 % luonnonmukaista kasvimustetta. Alumiinikorkit.

Tuotenumero: 133709

EAN: 9421900569786