Ravinto ja terveys
NATURA | 50 ML

Baba de Caracol Active Gel hoitogeeli

Hoitogeeli, jossa korkea pitoisuus etanaseerumia
Etanaseerumin aineet tukevat ihon omaa uudistumisprosessia
Vesipohjainen ja nopeasti imeytyvä hoitogeeli
59,90 €
1 198,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Baba de Caracol Active Gel on hoitogeeli, joka tarjoaa täsmähoitoa ihon ongelma-alueille. Geelissä on korkea etanaseerumin pitoisuus.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Baba de Caracol Active Gel

Baba de Caracol Active Gel on kirkas hoitogeeli, jossa on korkea pitoisuus etanaseerumia. Active Gel soveltuu käytettäväksi täsmähoitona ongelma-alueilla. Hoitogeeli on vesipohjainen ja nopeasti imeytyvä, joten tuotetta voidaan levittää haluttaessa useita kertoja päivässä.

Etanaseerumin teho huomattiin aikoinaan sattumalta, kun Etelä-Amerikassa syötäväksi kasvatettuja etanoita käsittelevät työntekijät huomasivat käsiensä ihon olevan poikkeuksellisen pehmeää ja hyväkuntoista. Etanoiden erittämää seerumia alettiin tutkia, ja sen huomattiin sisältävän ainutlaatuisia yhdisteitä ja ravinteita, jotka auttavat etanaa pitämään pintansa kosteana ja korjaamaan vaurioita nopeasti. 

Ihmisen iholla etanaseerumilla on samankaltaisia vaikutuksia. Sen aineet tukevat ihon omaa uudistumisprosessia, pitävät sen kimmoisana ja auttavat korjaamaan vaurioita, kuten arpia, epätasaisuutta ja pigmenttimuutoksia.

Natura Median Baba de Caracol -tuotteissa käytettävällä etanaseerumilla on sertifikaatti, joka takaa etanoiden eettisen ja hellävaraisen kohtelun. Seerumin keräämisessä etanoita ei siis vahingoiteta. Kaikki etanaseerumia sisältävät tuotteet valmistetaan Espanjassa ja viimeistellään sekä pakataan Suomessa.

Baba de Caracol Active Gel on koostumukseltaan helposti levittyvää. Tämän ansiosta vain pieni määrä kerrallaan riittää hoidettavalle alueelle.

Tuotenumero: 135439

EAN: 6417778900182