Ravinto ja terveys
BIOEARTH | 15 ML

Bioearth Elementa CAFFEINE + GINSENG SOLUTION 3% Booster

Boosteri heleyttämään ihoa!
Vegaaninen ja AIAB-sertifioitu.
Sopii myös tummille ja turvonneille silmänalusille.
14,90 €
993,33 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Kampanjaan sisältyen:
Bioearth Elementa Caffeine + Ginseng Solution 3% -boosteri auttaa stimuloimaan ja heleyttämään ihoa. Käytä boosteria sellaisenaan kasvoille kasvoveden jälkeen tai kasvovoiteeseen sekoitettuna.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Bioearth Elementa CAFFEINE + GINSENG SOLUTION 3% Booster - heleyttävä boosteri

Bioearth Elementa Caffeine 2% + Ginseng 1% boosteri stimuloi ja heleyttää ihoa. Boosterin aktiiviraaka-aineet ovat kofeiini 2 % ja ginseng 1 %.

Kofeiini ja luomu ginseng-uute muodostavat yhdessä luomun aloe veran ja luonnollisesta käymisprosessista syntyvän hyaluronihapon kanssa tehohoitotiivisteen, joka stimuloi ja heleyttää ihoa! Sopii myös tummille ja turvonneille silmänalusille. 

Bioearthin Elementa-boosterit sisältävät aktiivisia raaka-aineita yhdistettynä luomulaatuiseen aloe veraan ja luonnollisen käymisprosessin seurauksena syntyvään hyaluronihappoon tai luomulaatuisiin öljyihin. Elementa-linjan boostereita voi käyttää sellaisenaan kasvoille kasvoveden jälkeen tai kasvovoiteeseen sekoitettuna. Tuotetta on helppo annostella tarvittava määrä pipetillä.

Bioearth Elementa -tuotteet ovat vegaanisia ja dermatologisesti testattuja. FSC-sertifioitu kartonkipakkausmateriaali, lasiosat kierrätettäviä.

Bioearth Elementa - innovatiivinen ja yksilöllinen lähestymistapa ihonhoitoon!

AIAB

EAN: 8029182011194