Ravinto ja terveys
BIOEARTH | 15 ML

Bioearth Elementa GLYCOLIC ACID 10%

Ihoa kuoriva ja pehmentävä tehohoito!
Vegaaninen ja AIAB-sertifioitu.
Käytä joko suoraan tai sekoita kasvovoiteen joukkoon.
14,90 €
993,33 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Bioearth Elementa Buffered Glycolic Acid 10 % -boosteri kuorii ja pehmentää ihoa! Käytä boosteria sellaisenaan kasvoille kasvoveden jälkeen tai kasvovoiteeseen sekoitettuna.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Bioearth Elementa GLYCOLIC ACID 10% (buffered pH 4) Booster - boosteri kuorimaan ja pehmentämään ihoa

Bioearth Elementa Glycolic Acid 10% (buffered pH 4) boosteri kuorii hellävaraisesti ja tekee ihosta pehmeän! Boosterin aktiiviraaka-aineena toimii glykolihappo 10% (tasapainotettu pH 4).

Glykolihappoa 10% (pH 4), luomua aloe veraa sekä luonnollisesta käymisprosessista syntyvää hyaluronihappoa sisältävä boosteri muodostaa tehohoitotiivisteen, joka on ihanteellinen käytettäväksi iltaisin koko kasvoille tai yksittäisille näpyille.

Bioearthin Elementa-boosterit sisältävät aktiivisia raaka-aineita yhdistettynä luomulaatuiseen aloe veraan ja luonnollisen käymisprosessin seurauksena syntyvään hyaluronihappoon tai luomulaatuisiin öljyihin. Elementa-linjan boostereita voi käyttää sellaisenaan kasvoille kasvoveden jälkeen tai kasvovoiteeseen sekoitettuna. Tuotetta on helppo annostella tarvittava määrä pipetillä.

Bioearth Elementa -tuotteet ovat vegaanisia ja dermatologisesti testattuja. FSC-sertifioitu kartonkipakkausmateriaali, lasiosat kierrätettäviä.

Bioearth Elementa - innovatiivinen ja yksilöllinen lähestymistapa ihonhoitoon!

AIAB

Tuotenumero: 135777

EAN: 8029182011217