Ravinto ja terveys
BIOEARTH | 15 ML

Bioearth Elementa Niacinamide 10% + Zinc 1% booster

Boosteri tasapainottamaan ja normalisoimaan talineritystä!
Vegaaninen ja AIAB-sertifioitu.
Koko kasvoille, T-alueelle tai sellaisille alueille, jotka kaipaavat tasapainotusta
14,90 €
993,33 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Kampanjaan sisältyen:
Bioearth Elementa Niacinamide 10% + Zinc 1% -boosteri auttaa tasapainottamaan ja normalisoimaan ihon talineritystä. Käytä boosteria sellaisenaan kasvoille kasvoveden jälkeen tai kasvovoiteeseen sekoitettuna.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Bioearth Elementa NIACINAMIDE 10% + ZINC 1% Booster - puhdistava boosteri tasapainottamaan talineritystä

Bioearth Elementa Niacinamide 10% + Zinc 1% boosteri tasapainottaa ja normalisoi talineritystä. Boosterin aktiiviraaka-aineet ovat niasiiniamidi 10% ja sinkki 1%.

Niasiiniamidi 10% ja sinkki 1% luomu aloe veraan ja luonnollisessa käymisprosessissa syntyvään hyaluronihappoon yhdistettynä tasapainottavat ja normalisoivat talineritystä.

Bioearthin Elementa-boosterit sisältävät aktiivisia raaka-aineita yhdistettynä luomulaatuiseen aloe veraan ja luonnollisen käymisprosessin seurauksena syntyvään hyaluronihappoon tai luomulaatuisiin öljyihin. Elementa-linjan boostereita voi käyttää sellaisenaan kasvoille kasvoveden jälkeen tai kasvovoiteeseen sekoitettuna. Tuotetta on helppo annostella tarvittava määrä pipetillä.

Bioearth Elementa -tuotteet ovat vegaanisia ja dermatologisesti testattuja. FSC-sertifioitu kartonkipakkausmateriaali, lasiosat kierrätettäviä.

Bioearth Elementa - innovatiivinen ja yksilöllinen lähestymistapa ihonhoitoon!

AIAB

EAN: 8029182011224