Ravinto ja terveys
BIOEARTH | 15 ML

Bioearth Elementa NMF 5% + SUGARS 3% Booster

Tehokosteuttava boosteri.
Auttaa ylläpitämään ihon suojabarriääriä.
Vegaaninen ja AIAB-sertifioitu.
14,80 €
986,67 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Bioearth Elementa NMF 5% + SUGARS 3% -boosteri auttaa kosteuttamaan ja ylläpitämään ihon luonnollista suojabarriääriä. Käytä boosteria sellaisenaan kasvoille kasvoveden jälkeen tai kasvovoiteeseen sekoitettuna.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Bioearth Elementa NATURAL MOISTURIZING FACTOR 5% + SUGARS 3% Booster - syväkosteuttava boosteri 

Bioearth Elementa NMF 5% + Sugars 3% -boosteri auttaa kosteuttamaan ja ylläpitämään ihon luonnollista suojabarriääriä. Boosterin aktiiviraaka-aineita ovat NMF (Natural Moisturizing Factor, ihon luonnolliset kosteustekijät) sekä sokeriyhdisteet.

Boosterin aktiiviraaka-aineet muodostavat tehokosteuttavan kombon yhdessä aloe veran ja luonnollisen käymisprosessin lopputuloksena syntyvän hyaluronihappoliuoksen kanssa!

Bioearthin Elementa-boosterit sisältävät aktiivisia raaka-aineita yhdistettynä luomulaatuiseen aloe veraan ja luonnollisen käymisprosessin seurauksena syntyvään hyaluronihappoon tai luomulaatuisiin öljyihin. Elementa-linjan boostereita voi käyttää sellaisenaan kasvoille kasvoveden jälkeen tai kasvovoiteeseen sekoitettuna. Tuotetta on helppo annostella tarvittava määrä pipetillä.

Bioearth Elementa -tuotteet ovat vegaanisia ja dermatologisesti testattuja. FSC-sertifioitu kartonkipakkausmateriaali, lasiosat kierrätettäviä.

Bioearth Elementa - innovatiivinen ja yksilöllinen lähestymistapa ihonhoitoon!

AIAB

Tuotenumero: 135774

EAN: 8029182011187