Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
Bioearth Elementa PEPTIDE + HIBISCUS 2% Booster
Bioearth Elementa PEPTIDE + HIBISCUS 2% Booster
Bioearth Elementa PEPTIDE + HIBISCUS 2% Booster
Bioearth|15 ml

Bioearth Elementa PEPTIDE + HIBISCUS 2% Booster

Boosteri häivyttämään ihon ikääntymisen merkkejä.
Vegaaninen ja AIAB-sertifioitu.
Kimmoisampi iho!
14.9 EUR
993.33 EUR/L
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Bioearth Elementa Peptide + Hibiscus 2% -boosteri ikääntymisen merkkeihin sekä parantamaan ihon kimmoisuutta ja sävyä. Käytä sellaisenaan kasvoille kasvoveden jälkeen tai kasvovoiteeseen sekoitettuna.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Bioearth Elementa PEPTIDE + HIBISCUS 2% Booster - boosteri ihon kimmoisuuteen

Bioearth Elementa Peptide + Hibiscus 2% -boosteri auttaa parantamaan ihon kimmoisuutta ja sävyä. Boosterin aktiiviraaka-aineita ovat peptidit & hibiskus-siemenuute 2%.

Peptiditiiviste ja hibiskuksen siemenuute 2% muodostavat tehohoitotiivisteen, joka auttaa parantamaan ihon kimmoisuutta ja häivyttää ikääntymisen merkkejä! Tiivisteen aktiivipohjana on luomu aloe vera ja luonnollisen käymisprosessin lopputuloksena syntyvä hyaluronihappoliuos.  

Bioearthin Elementa-boosterit sisältävät aktiivisia raaka-aineita yhdistettynä luomulaatuiseen aloe veraan ja luonnollisen käymisprosessin seurauksena syntyvään hyaluronihappoon tai luomulaatuisiin öljyihin. Elementa-linjan boostereita voi käyttää sellaisenaan kasvoille kasvoveden jälkeen tai kasvovoiteeseen sekoitettuna. Tuotetta on helppo annostella tarvittava määrä pipetillä.

Bioearth Elementa -tuotteet ovat vegaanisia ja dermatologisesti testattuja. FSC-sertifioitu kartonkipakkausmateriaali, lasiosat kierrätettäviä.

Bioearth Elementa - innovatiivinen ja yksilöllinen lähestymistapa ihonhoitoon!

AIAB

EAN: 8029182011170

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...