Ravinto ja terveys
BIOEARTH | 15 ML

Bioearth Elementa VITAMIN C 2% Booster

Heleyttävä boosteri ikääntymisen merkkien häivyttämiseen.
Vegaaninen.
Suojaa ihoa ympäristön haittavaikutuksilta.
14,90 €
993,33 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Bioearth Elementa Vitamin C 2% -boosteri heleyttää ihoa ja auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä sekä pigmenttimuutoksia. Käytä sellaisenaan kasvoille kasvoveden jälkeen tai kasvovoiteeseen sekoitettuna.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Bioearth Elementa VITAMIN C 2% Booster - heleyttävä boosteri ikääntymisen merkkejä vastaan

Bioearth Elementa Vitamin C 2% -boosteri heleyttää ihoa, auttaa häivyttämään pigmenttimuutoksia ja suojaa ihoa ympäristön haittavaikutuksilta! Boosterin aktiiviraaka-aineena toimii C-vitamiini 2%.

C-vitamiini yhdessä luomun aloe veran ja luonnollisesta käymisprosessista syntyvän hyaluronihapon kanssa muodostavat tehohoitotiivisteen, joka sopii oivallisesti ikääntyvän ihon hoitorutiiniin!

Bioearthin Elementa-boosterit sisältävät aktiivisia raaka-aineita yhdistettynä luomulaatuiseen aloe veraan ja luonnollisen käymisprosessin seurauksena syntyvään hyaluronihappoon tai luomulaatuisiin öljyihin. Elementa-linjan boostereita voi käyttää sellaisenaan kasvoille kasvoveden jälkeen tai kasvovoiteeseen sekoitettuna. Tuotetta on helppo annostella tarvittava määrä pipetillä.

Bioearth Elementa -tuotteet ovat vegaanisia ja dermatologisesti testattuja. FSC-sertifioitu kartonkipakkausmateriaali, lasiosat kierrätettäviä.

Bioearth Elementa - innovatiivinen ja yksilöllinen lähestymistapa ihonhoitoon!

Tuotenumero: 135776

EAN: 8029182011200