Ravinto ja terveys
BYBI | 15 ML

BYBI Bakuchiol Booster

Stimuloi kollageenintuotantoa ja silottaa ihon tekstuuria
Nuorentava, silottava ja pehmentävä!
Bakuchiol Booster sopii kaikille ihotyypeille
21,90 €
1 460,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
BYBI Bakuchiol Booster on kasvipohjainen, 100% luonnollinen öljyseerumi, joka sisältää 1% Bakuchiolin öljyä ja 99% skvalaania.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

BYBI Bakuchiol Booster

Retinoliboosteri väsähtäneelle iholle!

Bybi Beauty Bakuchiol Booster on kasvipohjainen 100% luonnollinen öljyseerumi, joka sisältää 1% Bakuchiolin öljyä ja 99% skvalaania.

Bakuchiol on luonnollinen A-vitamiinin eli retinolin lähde. Boosteri on suunniteltu osaksi illan ihonhoitorutiinia, jossa tämä tehokas mutta lempeä ainesosa Bakuchiol on todellinen "game-changer", koska se on yhdistetty kollageenin tuotannon lisääntymiseen ja voi dramaattisesti parantaa ihon kuntoa. Tuloksena on nuorekas, sileä iho, jossa juonteet ovat tasoittuneet ja väsymyksen merkit hälventyneet.

Retinolin vaikutukset ihossa ovat mahtavat! Sen tiedetään silottavan ja tasoittavan ihoa, mutta retinoli ei kuitenkaan sovi herkälle iholle. Bakuchiolista saatava retinoli on kuitenkin poikkeus: bakuchiolilla on sama vaikutus ihossa kuin retinolillakin, mutta ilman retinoliin liitettyjä haittoja, kuten ihon hilseilyä, kuivuutta, ärtymistä ja valoherkkyyttä. Bakuchiol stimuloi retinolin tavoin kollageenin tuotantoa, mikä parantaa ihon kimmoisuutta. Yhdessä ihoa pehmentävän oliivin skvalaanin kanssa, boosteri on todellinen tehotuote ihollesi!

Tuotenumero: 134081

EAN: 5060531310295