Ravinto ja terveys
BYBI | 15 ML

BYBI Blueberry Booster

Suojaa mustikansiemenöljyn voimin sinisen valon vaikutuksilta
Erityisesti iholle, joka altistuu puhelimen ja muiden näyttöpäätteiden valolle
Suojaava, ravitseva ja korjaava ihon tehotuote
21,90 €
1 460,00 €
/L
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
BYBI Blueberry Boosterissa on puhtaasti 100% kylmäpuristettua mustikan siemenöljyä. Suojaava, ravitseva ja korjaava booster ihon hyvinvoinnin tukemiseen!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

BYBI Blueberry Booster

Blueberry Boosterissa on puhtaasti 100% kylmäpuristettua mustikan siemenöljyä. Tehokas booster suojaa ihoasi sinisen valon aiheuttamilta vaikutuksilta imien valon ennen kuin se läpäisee ihon. Sininen valo voi heikentää, aiheuttaa tulehdusta ja jopa värimuutoksia ihossa. Keskivertoihminen viettää yhä isomman osan ajastaan puhelimen ja tietokoneen ääressä ja suurin sinisen valon lähde on tietenkin aurinko. BYBI Beauty:n käyttämän mustikansiemenöljyn on todettu imevän sinistä valoa ja toimivan 100 % luonnollisena suojamuurina valoa vastaan. Blueberry Booster suojaa ihoa älylaitteiden, tietokoneiden ja auringon säteilemän sinisen valon aiheuttamia ihovaurioita vastaan.

Mustikansiemenöljybooster saa raaka-aineensa mehuteollisuuden ylijäämästä, joten se on todellinen kestävän kehityksen tuote!

Miksi Blueberry Booster on niin upea? Sen lisäksi, että mustikkabooster on luonnollinen sinisen valon suoja, sisältää se myös suuren määrän betakaroteenia – eli pro vitamiini A:ta – joka edistää ihon pintakerroksen hyvinvointia. Lisäksi siinä on korkea määrä omega-3, -6 ja -9-rasvahappoja, jotka edistävät ihon kosteutusta, ravitsemista ja ihon yleistä kuntoa. Mustikansiemenöljy on täyttä tavaraa, tarvitset vain pisaran tai pari hyötyäksesi sen tehoista.

Tuotenumero: 134079

EAN: 5060531310585