Ravinto ja terveys
BYBI | 15 ML

BYBI Strawberry Booster

Kosteuttava, korjaava ja helposti imeytyvä tehotuote
Jättää ihon kirkkaan, pehmeän ja vahvan näköiseksi
Mainio kuivalle, herkälle ja hilseilevälle iholle
21,90 €
1 460,00 €
/L
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
BYBI Beauty Strawberry Booster sisältää 100% kylmäpuristettua mansikansiemenöljyä kuivalle iholle. Pehmentää ja parantaa ihon kosteuspitoisuutta!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

BYBI Beauty Strawberry Booster 15 ml

Kuivalle iholle boostia mansikansiemenistä!

BYBI Beauty Strawberry Booster on 100% kylmäpuristettua mansikansiemenöljyä. Öljyseerumi on suunniteltu käytettäväksi osana päivittäistä ihonhoitorutiiniasi, sillä mansikansiemenöljy on erinomainen ihon pehmentäjä, joka parantaa erityisesti pintakuivan, kiristävän ja herkän ihon kosteuspitoisuutta. Strawberry Booster liukuu pehmeästi iholla ja imeytyy todella nopeasti, tuoden iholle herkullisen hienovaraisen vastapoimitun mansikan tuoksun. Tuloksena pehmeä, silkkinen ja ravittu iho. Sopii kuivalle, kiristävälle ja herkälle iholle.

Mansikansiemenöljy on täynnä omega-6 ja -3-rasvahappoja, sekä sisältää runsaasti ellagiinihappoa, tehden siitä täydellisen rauhoittamaan, ravitsemaan sekä kosteuttamaan erittäin kuivaa, kosteusköyhää tai ärtynyttä ihoa. Strawberry Boosterin erityisen ohut koostumus lisäksi imeytyy ihoon supernopeasti.

Lisäksi kylmäpuristetuista mansikansiemenistä valmistettu Strawberry Booster on saanut raaka-aineensa mehuteollisuuden ylijäämästä, joten tämä on todellinen kestävän kehityksen tuote!

Tuotenumero: 134080

EAN: 5060531310288