Ravinto ja terveys
Detria | 30ml

Detria Arbutin Seerumi

Couperosaihon luottotuote.
Myös atooppiselle tai ikääntyvälle iholle.
Suojakerroin 10 SPF.
38,90 €
1 296,67 €
/L
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Detria Arbutin® Seerumi on tehokuuri pigmenttimuutosten kuten maksaläiskien hoitoon. Lisäksi seerumia käytetään rauhoittamaan ja vähentämään couperosa-ihon punoitusta.
Tuotekuvaus
Ainesosat

Detria Arbutin Seerumi on tehokuuri pigmenttimuutosten kuten maksaläiskien hoitoon. Seerumi auttaa myös rauhoittamaan ja vähentämään couperosa-ihon punoitusta. Muita käyttökohteita ovat atooppinen sekä ikääntyvä iho. Tuotteen sisältämä hyalyronihappo on tehokas kosteuttaja. Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Seerumi on hajusteeton ja parabeeniton. Detria Arbutin Seerumin suojakerroin on 10.

Couperosa-iho: Luonnon arbutiinia käytetään couperosa-ihon hoitoon. Se vahvistaa ihon pintaverisuonten seinämiä ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Tasoittaa punoitusta ja häivyttää ihon pinnallista verisuoniverkostoa.

Maksaläiskät ja muut pigmenttimuutokset: Arbutin soveltuu ruskean liikapigmentin vaalentamiseen maksaläiskissä, arvissa ja pisamissa. Maksaläiskät korostuvat raskauden, hormonilääkityksen ja vaihdevuosien aikana. Tyypillistä maksaläiskälle on, että se tummuu auringonvalon UV-säteilyn vaikutuksesta. Detria Arbutin Seerumia käytettäessä parhaat hoitotulokset saadaan, kun pigmenttimuutos on ihon uloimmassa kerroksessa ja/tai kun valmistetta käytetään ennaltaehkäisevänä. Normaalin liikapigmentin hoitoaika on n. 2 kk. Vanhuuden kesakoissa hoitotulokset vaihtelevat ja hoitoaika on pidempi. Verisuoniperäisiin luomiin ja syntymämerkkeihin valmiste ei vaikuta.

Ikääntyvä iho: Ikääntyvän ihon ongelmia hoidetaan menestyksellisesti Detria Arbutin tuotesarjalla. Lisää ihon kimmoisuutta ja heleyttä sekä täyttää ilmejuonteita. Ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä, vahvistaa ja kiinteyttää ihoa.

Atooppinen iho: Arbutin rauhoittaa atooppisen ihon ärtymystä. Atooppinen ihottuma on yksi tavallisimpia ihotauteja. Sen tunnusomaisia piirteitä ovat ihon kuivuus ja kutina. Kuivuuden syy on ihon luontaisten rasvojen vähyys. Luonnon arbutiinin antibioottisten ominaisuuksien on havaittu ehkäisevän iholla olevaa tulehdusta, torjuvan ja rauhoittavan sitä. Arbutiini myös suojelee ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta rasituksilta. Detria Arbutin tuotteet soveltuvat käytettäväksi atooppisen ihon hoitoon.

Detria Arbutin seerumin vaikuttavat yrtit ovat sianpuolukka ja mustikka.

EAN: 6420613151854

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita