Ravinto ja terveys

Berrylicious Solid Face Serum kasvoseerumipuikko

Sopii kaikille ihotyypeille ja erityisesti väsyneelle iholle.
Vegaaninen. Valmistettu Italiassa.
Saatavilla vain Lifesta!
12,90 €
430,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Everyday For Futuren Solid Face Serum on kiinteässä muodossa oleva vesipohjainen seerumi, joka hurmaa antioksidanttisilla ominaisuuksillaan. Berrylicious sopii kaikille ihotyypeille ja erityisesti väsyneelle iholle!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Berrylicious Solid Face Serum kasvoseerumipuikko

Everyday For Future Solid Face Serumin sisältämä luonnollinen mustikkauute on ihosi paras liittolainen sen antioksidanttisten ja ihohuokosia supistavien ominaisuuksiensa ansioista. Täydennä ihonhoitorutiiniasi ilmettä virkistävällä seerumipuikolla!

Käyttö on nopeaa ja mutkatonta. Levitä Berrylicious Solid Face Serumia puhdistetulle iholle. Seerumi imeytyy nopeasti. Riittää, kun kevyesti taputtelet tai hierot ylimääräisen seerumin ihoon ja ihosi on valmis rutiinin seuraavaan vaiheeseen eli esimerkiksi kasvovoiteen levitykseen. Jos kaipaat lisäraikkautta, voit laittaa seerumipuikon viilentymään jääkaappiin ennen käyttöä!

Mustikka (Vaccinium Myrtillus Leaf Fruit Extract) vaikuttaa antioksidanttisesti. Mustikoiden sisältämät antosyaanit auttavat vähentämään vapaita radikaaleja ja suojaamaan soluja ikääntymiseltä.

Vesipohjainen seerumipuikko sisältää 20 % luonnollisia ja hyvää tekeviä uutteita. Puikko itsessään on valmistettu 95 % kierrätetystä muovista. 

Tuotenumero: 133026

EAN: 8059018377590