Ravinto ja terveys

Cococuddle Solid Face Serum kasvoseerumipuikko

Sopii kaikille ihotyypeille ja erityisesti kuivalle iholle.
Vegaaninen. Valmistettu Italiassa.
Saatavilla vain Lifesta!
9,03 €
12,90 €
301,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Everyday For Futuren Solid Face Serum on kiinteässä muodossa oleva vesipohjainen seerumi, joka ravitsee ja hellii ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille ja erityisesti kuivalle iholle!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Cococuddle Solid Face Serum kasvoseerumipuikko

Everyday For Future Solid Face Serumin sisältämä luonnollinen kookosuute on ihosi paras liittolainen sen antioksidanttisten ja ravitsevien ominaisuuksiensa ansioista. Täydennä ihonhoitorutiiniasi kosteuttavalla ja ravitsevalla seerumipuikolla!

Käyttö on nopeaa ja mutkatonta! Levitä Cococuddle Solid Face Serumia puhdistetulle iholle. Seerumi imeytyy nopeasti. Riittää, kun kevyesti taputtelet tai hierot ylimääräistä seerumia ihoon ja ihosi on valmis rutiinin seuraavaan vaiheeseen eli esimerkiksi kasvovoiteen levitykseen. Jos kaipaat lisäraikkautta, voit laittaa seerumipuikon viilentymään jääkaappiin ennen käyttöä!

Kookos (Cocos Nucifera Fruit Extract) kosteuttaa ja silottaa. Tämä ainesosa on täynnä rasvoja, proteiineja ja B-vitamiineja.

Vesipohjainen seerumipuikko sisältää 20 % luonnollisia ja hyvää tekeviä uutteita. Puikko itsessään on valmistettu 95 % kierrätetystä muovista. 

Tuotenumero: 133025

EAN: 8059018377606