Ravinto ja terveys
EVOLVE | 15 ML

Bio-Retinol + C Booster 15ml

Uudistava anti-age -boosteri
C-vitamiini kirkastaa ihoa
Bakuchiol häivyttää juonteita
36,00 €
2 400,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Seerumimainen tehotuote, joka sisältää ihon sameutta ja ikääntymisen ensimerkkejä häivyttäviä C- ja A-vitamiineja. Ihosi jää kirkaaksi ja nuorekkaaksi!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Evolve Bio-Retinol + C booster 15 ml

C-vitamiini ja bakuchiol yhdessä sameaa ihoa ja ikääntymisen merkkejä vastaan!

Evolven Bio-Retinol + C boosterissa saat C- ja A-vitamiinin tehon vihdoin yhdessä tuotteessa. Innovatiivinen vitamiinicocktail energisoi väsynyttä ja sameaa ihoa häivyttämällä pigmenttimuutoksia, sekä tehostamalla solujen uusiutumista ja kollageenintuotantoa. Tuloksena on kirkkaampi, kiinteämpi, ravitumpi ja uudistuneempi iho.

Booster sisältää bakuchiol-ainesosaa, joka on 100% luonnollinen vaihtoehto A-vitamiinijohdannaiselle retinolille. Se tarjoaa iholle retinolin kaltaiset tehokkaat vaikutukset ihoa ärsyttämättä. Ruusunmarjaöljystä saatava A-vitamiinin luonnollinen muoto, Bio-Retinol ruusunmarjaöljy sisältää retinoiinihappoa, joka tukee kollageenin ja elastaanin tuotantoa. Kolmas tähtiainesosa boosterin tehoaineyhdistelmässä on uusi öljypohjainen, innovatiivinen C-vitamiinin stabiili muoto, joka kirkastaa ihoa tehokkaasti ilman ihoärsytystä. Ascobyl tetraisopalmitate auttaa saavuttamaan parempia tuloksia jopa 25 kertaa pienemmällä pitoisuudella tavalliseen C-vitamiiniin nähden. Lisäksi C-vitamiinipitoinen tyrni sisältää runsaasti Omega 7, 3 rasvahappoja, sekä betakaroteenia, jotka auttavat edistämään ihon elastisuutta, kosteustasapainoa ja sileyttä.

Ecocert

EAN: 5060200047842