Ravinto ja terveys
PUHDAS+ | 30 ML

Puhdas+ Beauty DNA Serum 30 ml Elastic

Iholle, jolla on taipumus kadottaa kimmoisuutensa.
Maraljuuri palauttaa ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta.
Tehosta vaikutusta mikrorullauksen avulla!
49,90 €
1 663,33 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Tee Beauty DNA Skin -testi ja valitse testin tulosten perusteella juuri sinun ihollesi sopiva monitoimiseerumi. Yksilöllistä, ihon tarpeet huomioivaa ihonhoitoa! Beauty DNA Elastic -seerumi on tarkoitettu iholle, jolla on taipumus geneettisten ominaisuuksien vuoksi kadottaa kimmoisuutensa.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Beauty DNA Elastic Serum - seerumi veltolle ja väsyneelle iholle

Puhdas+ BEAUTY DNA on innovatiivinen ihonhoitokonsepti, joka tarjoaa täsmätuotteita ihonhoitoon ihmisen geneettisiin ominaisuuksiin perustuen. Tee ensin DNA Skin -testi. Tuloksen perusteella tiedät tarkalleen, mitä tuotteita ihosi oikeasti tarvitsee!

Elastic-seerumi on tarkoitettu iholle, jolla on geneettisten ominaisuuksiensa vuoksi taipumus kadottaa kimmoisuutensa. Ihon elastisuus viittaa ihon kykyyn venyä ja palautua paikoilleen. Ihon joustavuus antaa meille täyteläisen, terveen näköisen ihon. Kun iho menettää kimmoisuutensa, se alkaa roikkua ja rypistyä.

Ihon kimmoisuus on parhaimmillaan nuorena ja vähenee hitaasti iän myötä, kollageenin luonnollisen muodostuksen vähentyessä.

Elastic-seerumin sisältämä Maraljuuri palauttaa ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta erityisesti mikrorullauksen kanssa yhdessä tehtynä. Voit käyttää seerumia sellaisenaan multipurpose-tuotteena tai osana muuta ihonhoitorutiiniasi.

Vegaaninen, Suomessa valmistettu seerumi.

EAN: 6430077251748