Ravinto ja terveys
PUHDAS+ | 30 ML

Puhdas+ Beauty DNA Serum 30 ml Firm

Iholle, joka on herkkä turpoamaan ja altis nestekierron epätasapainolle.
3 kasviperäistä uutetta vilkastuttamaan ihon verenkiertoa.
Käytä sellaisenaan monitoimituotteena tai osana ihonhoitorutiinia!
49,90 €
1 663,33 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Tee Beauty DNA Skin -testi ja valitse testin tulosten perusteella juuri sinun ihollesi sopiva monitoimiseerumi. Yksilöllistä, ihon tarpeet huomioivaa ihonhoitoa! Beauty DNA Firm -seerumi on tarkoitettu iholle, jolla ilmenee turvotusta ja nestekierron epätasapainoa.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Beauty DNA Firm Serum - seerumi, jonka ainesosat auttavat vilkastuttamaan ihon verenkiertoa

Puhdas+ BEAUTY DNA on innovatiivinen ihonhoitokonsepti, joka tarjoaa täsmätuotteita ihonhoitoon ihmisen geneettisiin ominaisuuksiin perustuen. Tee ensin DNA Skin -testi. Tuloksen perusteella tiedät tarkalleen, mitä tuotteita ihosi oikeasti tarvitsee!

Firm-seerumi on tarkoitettu iholle, jonka geneettiset ominaisuudet aiheuttavat kasvoille turvotusta ja nestekierron epätasapainoa.

Osalla meistä kehon ja ihon nestekierto toimii laiskasti ja se aiheuttaa turvotusta kasvoilla, erityisesti silmien alueella. Ruokavalio ja liikunta ovat avainasemassa elintapojen suhteen, mutta myös ihonhoidolla ja kasvojen hieronnalla saadaan lymfakierto rullaamaan ja turvotus kuriin.

Firm-seerumi sisältää kolmea kasviperäistä uutetta, jotka auttavat vilkastuttamaan ihon verenkiertoa. Seerumi onkin hyvä muistaa sivellä iholle hellästi ja perusteellisesti hieroen, jotta kasvojen aineenvaihdunta vilkastuu. Voit käyttää apuna myös jaderullaa tai gua sha -kampaa. Seerumia voit käyttää sellaisenaan multipurpose-tuotteena tai osana muuta ihonhoitorutiiniasi.

Vegaaninen, Suomessa valmistettu seerumi.

Tuotenumero: 135577

EAN: 6430077251724