Ravinto ja terveys
PUHDAS+ | 30 ML

Puhdas+ Beauty DNA Serum 30 ml Flawless

Iholle, jolla on taipumus pigmenttimuutoksiin.
Lehtikuusiuute ennaltaehkäisemään ja korjaamaan pigmenttimuutoksia.
Käytä sellaisenaan monitoimituotteena tai osana ihonhoitorutiinia!
49,90 €
1 663,33 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Tee Beauty DNA Skin -testi ja valitse testin tulosten perusteella juuri sinun ihollesi sopiva monitoimiseerumi. Yksilöllistä, ihon tarpeet huomioivaa ihonhoitoa! Beauty DNA Flawless -seerumi on tarkoitettu iholle, joka on geneettisten taipuvainen pigmenttimuutoksiin.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Beauty DNA Flawless Serum - seerumi pigmenttimuutoksiin taipuvaiselle iholle

Puhdas+ BEAUTY DNA on innovatiivinen ihonhoitokonsepti, joka tarjoaa täsmätuotteita ihonhoitoon ihmisen geneettisiin ominaisuuksiin perustuen. Tee ensin DNA Skin -testi. Tuloksen perusteella tiedät tarkalleen, mitä tuotteita ihosi oikeasti tarvitsee!

Flawless-seerumi on tarkoitettu iholle, joka on geneettisesti taipuvainen pigmenttimuutoksiin. Ihon pigmenttihäiriöt eli maksaläiskät ovat ikävä mutta tavanomainen ilmiö. Pigmentaation aiheuttavat vahingoittuneet ihosolut. Tummat kohdat ovat värikertymiä ja ne johtuvat melaniinin tai melanosyyttien määrän paikallisesta lisääntymisestä eli liikatuotannosta.

Flawless-seerumin sisältämä lehtikuusiuute (Larix Gmelinii) auttaa ihoa ennaltaehkäisemään ja korjaamaan jo olemassa olevia pigmenttimuutoksia. Voit käyttää seerumia sellaisenaan multipurpose-tuotteena tai osana muuta ihonhoitorutiiniasi.

Vegaaninen, Suomessa valmistettu seerumi.

Tuotenumero: 135579

EAN: 6430077251762