Ravinto ja terveys
PUHDAS+ | 30 ML

Puhdas+ Beauty DNA Serum 30 ml Moist

Herkästi kuivuvalle ja ärtyvälle iholle.
Auttaa ihoa ylläpitämään luonnollista kosteustasapainoa.
Käytä sellaisenaan monitoimituotteena tai osana ihonhoitorutiinia!
49,90 €
1 663,33 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Tee Beauty DNA Skin -testi ja valitse testin tulosten perusteella juuri sinun ihollesi sopiva monitoimiseerumi. Yksilöllistä, ihon tarpeet huomioivaa ihonhoitoa! Beauty DNA Moist -seerumi on tarkoitettu iholle, joka kuivuu ja ärtyy tavanomaista helpommin.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Beauty DNA Moist Serum - seerumi herkästi kuivuvalle ja ärtyvälle iholle

Puhdas+ BEAUTY DNA on innovatiivinen ihonhoitokonsepti, joka tarjoaa täsmätuotteita ihonhoitoon ihmisen geneettisiin ominaisuuksiin perustuen. Tee ensin DNA Skin -testi. Tuloksen perusteella tiedät tarkalleen, mitä tuotteita ihosi oikeasti tarvitsee!

Moist-seerumi on tarkoitettu iholle, joka geneettisten ominaisuuksiensa vuoksi kuivuu ja ärtyy tavanomaista herkemmin. Ihon kuivuus johtuu hyvin usein ulkoisista tekijöistä, mutta se voi voimistua myös geneettisen ominaisuuden vuoksi. Ihon kuivuus heikentää ihon kuntoa sekä puolustuskykyä ja usein kuivuuteen taipuvainen iho on myös herkästi ärtyvä.

Kuivasta ihosta puhuttaessa tarkoitetaan ihotyyppiä, joka tuottaa vähemmän talia kuin normaali iho. Talin puutteen seurauksena kuivalta iholta puuttuvat lipidit, joita se tarvitsee säilyttääkseen kosteuden ja kyvyn suojautua ulkoisia vaikutuksia vastaan.

Moist-seerumin sisältäma tehokosteuttaja auttaa ihoa ylläpitämään sen luonnollista kosteustasapainoa ja luo iholle kalvon, joka estää kosteuden haihtumista ihosta.

Vegaaninen, Suomessa valmistettu seerumi.

Tuotenumero: 135576

EAN: 6430077251700