Ravinto ja terveys
PUHDAS+ | 30 ML

Puhdas+ Beauty DNA Serum 30 ml Repair

Iholle, joka on erityisen herkkä UV-valon aiheuttamille ihovaurioille.
Myrothamnus Flabellifolia -uute korjaa ihoa ja tukee kollageenikudoksia.
Käytä sellaisenaan monitoimituotteena tai osana ihonhoitorutiinia!
49,90 €
1 663,33 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Tee Beauty DNA Skin -testi ja valitse testin tulosten perusteella juuri sinun ihollesi sopiva monitoimiseerumi. Beauty DNA Repair -seerumi on tarkoitettu iholle, joka on erityisen herkkä auringon UV-valon vaikutuksille. Yksilöllistä, ihon tarpeet huomioivaa ihonhoitoa!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Beauty DNA Repar Serum - seerumi iholle, joka on erityisen herkkä auringolle

Puhdas+ BEAUTY DNA on innovatiivinen ihonhoitokonsepti, joka tarjoaa täsmätuotteita ihonhoitoon ihmisen geneettisiin ominaisuuksiin perustuen. Tee ensin DNA Skin -testi. Tuloksen perusteella tiedät tarkalleen, mitä tuotteita ihosi oikeasti tarvitsee!

Repair-seerumi on tarkoitettu iholle, jonka geneettiset ominaisuudet herkistävät UV-valon aiheuttamille ihovarioille. Vaikka liiallinen auringon UV-valo on jokaiselle haitallista, tämä ominaisuus voi olla osalle meistä geneettisesti herkistävämpi, jolloin auringon aiheuttamat ihon vauriot voivat olla selkeästi voimakkaampia.

“Valovanheneminen" eroaa kronologisesta ikääntymisestä siten, että UV-säteiden haitalliset vaikutukset – auringon tai keinorusketuksen lähteistä – muuttavat normaaleja ihon rakenteita.

Repair-seerumi ei ole aurinkosuoja, vaan siinä oleva kasviuute, Myrothamnus Flabellifolia, korjaa ihoa ja tukee kollageenikudoksia. Seerumia voit käyttää sellaisenaan multipurpose-tuotteena tai osana muuta ihonhoitorutiiniasi.

Vegaaninen, Suomessa valmistettu.

Tuotenumero: 135574

EAN: 6430077251663