Ravinto ja terveys
LAPONIE | 20 ML

Clarifying Serum

Puhdistava ja tasapainottava geeliseerumi herkälle ja ongelmaiholle.
Ksylitoli, sinkki ja kupari ehkäisevät epäpuhtauksia kuivattamatta ihoa.
Allergia-tunnus, ei sisällä lisättyjä hajusteita.
39,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Laponien tasapainottava ja anti-mikrobinen Purifying Serum puhdistaa herkkää ja ongelmaihoa ja ehkäisee epäpuhtauksia ja tulehdusta - kuivattamatta ihoa.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Kuivattaa finnit, ei naamaa.
 
Clarifying Treatment on antimikrobinen ja sebumia säätelevä geeliseerumi, joka ehkäisee tulehduksia ja puhdistaa herkkää ongelmaihoa kuivattamatta ihoa. Antibakteerinen ksylitolisokeri ja ektoiini ylläpitävät ihon tervettä suojakerrosta ja estävät ihon kuivumisen. Ruotsalainen leväpohjainen piidioksidi  imee epäpuhtauksia ihosta samalla kun se kosteuttaa ihoa. Tulehdusta ehkäisevät sinkki- ja kupari-PCA tasapainottavat talintuotantoa. Kupari-PCA antaa myös seerumille luonnollisen vaaleansinisen sävyn.
 
Erinomainen hoitamaan aknen, taliköhnän ja malasseizapohjaisen aknen (sieni) oireita – hellävaraisesti. Sopii käytettäväksi silmänympärysiholle.
 
Kehitetty herkälle ja ongelmaiholle. Ei sisällä lisättyjä hajusteita. Ei sisällä lisättyjä säilöntäaineita. Ei sisällä eteerisiä öljyjä. Ei sisällä alkoholia. Vegaaninen ja kasviperäinen. Kehitetty Laponien Espoon laboratoriossa ja valmistettu Suomessa.

Tuotenumero: 135643

EAN: 64030326