Ravinto ja terveys
BYBI | 15 ML

BYBI Bright Eyed Illuminating Eye Cream silmänympärysvoide

Kevyt ja kirkastava silmänympärysvoide
Kirkastaa, kosteuttaa ja silottaa ihoa
Erityisesti elottomalle, lattealle tai hiukan kuivalle iholle
23,90 €
1 593,33 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
BYBI Beauty Bright Eyed Illuminating Eye Cream on silmänympärysvoide, joka kosteuttaa, silottaa ja auttaa kirkastamaan tummia silmänalusia. Mica-mineraalipartikkelit saavat katseen näyttämään kirkkaammalta!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

BYBI Beauty Bright Eyed Illuminating Eye Cream, kirkastava silmänympärysvoide

BYBI Beauty Bright Eyed Illuminating Eye Cream on herkälle silmänalusiholle suunniteltu päivävoide, joka kosteuttaa, silottaa ja auttaa kirkastamaan tummia silmänalusia. Bright Eyed -silmänympärysvoiteen kirkastavat levä- ja arnikauutteet, kohottava hyaluronihappo ja kosteuttava skvalaani auttavat kirkastamaan tummia silmänalusia ja tuovat intensiivistä kosteutusta silmänalusiholle. Betaine aminohapot (sokerijuurikkaasta) tehostavat kosteutusta ja suojaavat silmänympärysihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vahingoilta. Kestävästi tuotetut mica-mineraalipartikkelit häivyttävät tummien silmänalusten vaikutelmaa ja tuovat valoa heijastavan, katsetta kirkastavan vaikutuksen.

HYÖDYT IHOLLE:

Kirkastava: arnika- ja vihreäleväuutteet tuovat pitkävaikutteisesti kirkastusta valoaheijastavan, persikan sävyisen mican häivyttäessä silmänalusihon tummuutta välittömästi. Tuloksena kirkastunut katse ja levännyt ilme.

Kostetuttava: skvalaani ja hyaluronihappo lukitsevat kosteuden ihoon, ja iho tuntuu kosteutetulta ja kohotetulta koko päivän.

Silottava: vihreä levä stimuloi kollageenintuotantoa ja tukee silmänalusihon sileyttä.

Tuotenumero: 134084

EAN: 5060531310981