Ravinto ja terveys
WELEDA | 10 ML

Weleda Contouring Eye & Lip Cream

Vähentää hienoja juonteita ja ryppyjä.
Pitää yllä ihon elastisuutta.
Antaa luonnollista hehkua.
32,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Kiinteämpi iho vain 14 päivässä. Tehokas silmänympärys- ja huulivoide vahvistaa ihon luonnollista kollageenia ja kiinteyttä Weledan Collagen+ Active Complex -yhdisteen* avulla, joka on tehokas yhdistelmä Centella Asiatica -uutetta, luomulaatuista sinistä gentiania ja edelweissia.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Kiinteämpi iho vain 14 päivässä. Tehokas silmänympärys- ja huulivoide vahvistaa ihon luonnollista kollageenia ja kiinteyttä Weledan Collagen+ Active Complex -yhdisteen* avulla, joka on tehokas yhdistelmä Centella Asiatica -uutetta, luomulaatuista sinistä gentiania ja edelweissia. Rauhoittavassa silmä- ja huulivoiteessa on kofeiinia ja vihreää teetä sisältävä tasoittava ja elvyttävä koostumus, joka auttaa vähentämään ryppyjä, tummia silmänalusia, silmäpusseja ja turvotusta silmien ympärillä. Ihosta tulee täyteläisempi ja silmien ja huulten ääriviivat tarkentuvat. Sopii myös piilolinssien käyttäjille.

Ainsosat: Vesi, oliiviöljy, glyseriini, alkoholi, auringonkukkaöljy, risiiniöljy, sheavoi, kandelilla vaha, sorbitaanistearaatti, sacha inci -öljy, lysolekyytiini, fringe gentian kukka/lehti/varsiuute, alpgentian kukka/lehtiuute, edelweiss kukka/lehtiuute, oliivinlehtiuute, vihreä teeuute, granaattiomenauute, tiikeriheinän kukka/lehti/varsiuute, lääkinnällinen malvanjuuriuute, betaiini, ksantaanikumi, maitohappobakteerien käymistuote, kofeiini, tokoferoli, sitruunahappo, mineraalisavi, glyseryylikaprylaatti, sakkaroosikokoaatti, natriumstearyyliglutamaatti. Luomuainesosa.

Tuotenumero: 135663

EAN: 4001638580427