Ravinto ja terveys
  • Koti
ANTIPODES | 60 ML

Avocado Pear Nourishing Night Cream yövoide

Vähentää juonteita ja ryppyjä.
Kiinteyttää ja uudistaa ihoa.
Useimmille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle.
52,90 €
881,67 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Antipodes Avocado Pear Nourishing Night Cream on ravitseva ja kiinteyttävä yövoide erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Helli ja kosteuta ihoasi!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Avocado Pear Nourishing Night Cream -yövoide

Antipodes Avocado Pear Nourishing Night Cream on ravitseva ja kiinteyttävä yövoide erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle.

Uusiseelantilainen manukahunaja sitoo nuorekasta kosteutta iholle säilyttäen ihon kimmoisuuden. Mullistava, antioksidanttinen Vinanza® -viinirypäleensiemenuute auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkejä. Sopii useimmille ihotyypeille, erityisesti aikuiselle, ikääntyvälle iholle, jolla on havaittavissa juonteita, sekä kuivalle iholle.

Täyteläinen ja ravitseva yövoide, joka hoitaa ikääntymisen merkkejä ja pehmittää ihoa ja pintajuonteita.

Tuotteella on UK Vegetarian Societyn myöntämä vegaanisertifikaatti. UK Vegetarian Society on yksi vanhimmista ja arvostetuimmista kasvipohjaisiin ja vegaanisiin ainesosiin keskittyvistä tahoista maailmassa.

Antipodes kierrättää ja jatkokäyttää valmistusmateriaaleja: ulkopakkaukset ovat 100 % kierrätettävää pahvia ja pullot lasia. Pakkauksissa on käytetty vain 100 % luonnonmukaista kasvimustetta. Alumiinikorkit.

Tuotenumero: 133724

EAN: 9421900569014