Ravinto ja terveys
NATURA | 100 ML

Baba de Caracol Regenerating Cream Etanavoide

Ravitseva ja helposti levittyvä voide
Etanaseerumia, ubikinonia, kollageenia, A-vitamiinia
Etanaseerumin ainesosat tukevat ihon uudistumista
49,00 €
490,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Baba de Caracol Regenerating Cream on ihoa uudistava etanavoide, jonka sisältämällä etanaseerumilla on ihon uudistumista tukeva vaikutus! Sisältää runsaasti etanaseerumia, joka aktivoi ihoa korjaamaan vaurioita, kuten arpia, pigmenttiläiskiä, venymäjälkiä, ja aknen aiheuttamia ihovaurioita. Imeytyy nopeasti ja jättää ihon pehmeäksi ja joustavaksi.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Baba de Caracol Regenerating Cream

Etanaseerumilla on voimakkaasti ihoa uudistava vaikutus. Se puhdistaa ihoa epäpuhtauksista sekä häivyttää ja vaalentaa eri syistä johtuvia ihovaurioita. Tuloksena on kirkkaampi, kuulaampi ja sileämpi iho. Tarhakotilon erittämä seerumi huolehtii sen ihoon syntyvien vaurioiden korjaamisesta hämmästyttävän nopeasti. Sen arvokkaat ominaisuudet saadaan hoitokosmetiikan käyttöön hellävaroen käsin keräämällä, etanoita ei siis vahingoiteta.

Täyteläinen Regenerating Cream sopii kaikille ihotyypeille. Se sisältää runsaasti etanaseerumia, joka ativoi ihoa korjaamaan vaurioita, kuten arpia, pigmenttiläiskiä, venymäjälkiä, ja aknen aiheuttamia ihovaurioita. Se imeytyy nopeasti ja jättää ihon pehmeäksi ja joustavaksi.

Regenerating Cream sisältää etanaseerumin lisäksi muita ainesosia, jotka myös edistävät ihon uudistumista: koentsyymi Q10:tä, allantoiinia, kollageenia ja A-vitamiinia. Kaikki nämä ovat terveen, kauniin ihon rakennusaineita. Tuote ei sisällä voimakkaita hajusteita, parabeeneja eikä mineraaliöljyjä, ja se sopii myös herkkäihoisille.

EAN: 6417778900113