Ravinto ja terveys
BYBI | 60 ML

BYBI Night Nutrition Korjaava Proteiiniyövoide

Yövoide, joka on todellinen vitamiinipommi iholle!
Ei sisällä eteerisiä öljyjä
Kokeile Night Nutritionia myös yön ajaksi jätettävänä tuotteena
41,90 €
698,33 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
BYBI Night Nutrition on ravitseva, kosteuttava ja korjaava proteiiniyövoide, jonka superravintorikas koostumus hoitaa ihoa yön aikana proteiinien, antioksidanttien ja hoitavan kauraöljyn avulla.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

BYBI Beauty Night Nutrition Korjaava Proteiiniyövoide 60 ml

BYBIn korjaava proteiiniyövoide on todellinen vitamiinipommi iholle! Night Nutrition on ravitseva, kosteuttava ja korjaava yövoide, jonka superravintorikas koostumus hoitaa ihoa yön aikana proteiinien, antioksidanttien ja hoitavan kauraöljyn avulla. Heräät terveen hehkuvan ihon kanssa, joka on pehmeä, hyvinvoiva sekä upean kimmoisa.

Sisältö:

- Lehtikaali-, porkkana- ja sitruunaproteiinien sekoitus. Tämä on yhdistelmä antioksidanttirikkaita ainesosia, joiden korkeat A-, E- ja C-vitamiinipitoisuudet vahvistavat, suojaavat ja korjaavat ihoa unen aikana.

- Kestävästi hankittu vadelman siemenöljy. Mehutuotannosta saatava sivutuote. Vadelmaöljy sisältää runsaasti omega rasvahappoja, jotka auttavat terveen ihon ylläpidossa.

- Rauhoittava, nopeasti imeytyvä kauraöljy hoitaa ja kosteuttaa ihoa. Kauraöljy sisältää keramiideja ja lipidejä, jotka ehkäisevät veden haihtumista ja muita stressitekijöitä. Se muuttaa karhean ja kuivan ihon välittömästi sileämmäksi, täyteläisemmäksi ja pehmeämmäksi.

- Aprikoosin siemenöljy, sheavoi ja mangon siemenvoi pehmentävät ja kosteuttavat ihoa.

- Parsakaalin siemenöljy. Vitamiini- ja rasvahapporikas öljy auttaa ravitsemaan ja suojaamaan ihoa, samoin kuin ruokavaliossa.

Night Nutrition ei sisällä eteerisiä öljyjä.

Tuotenumero: 134093

EAN: 5060531311193