Ravinto ja terveys
VILD NORD | 225 GR

Vild Nord Collagen Beauty Remedy

Kollageeni vähentää ryppyjen ja juonteiden näkyvyyttä
Hyaluronihappo kauneuden ystäville
Jodi edistää ihon pysymistä normaalina
76,95 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Saat kauniin ihon elämään COLLAGEN BEAUTY REMEDYllä. Koe intensiivisen ihonhoidon vaikutus merikollageenilla, hyaluronihapolla, jodilla ja C-vitamiinilla yhdessä ja samassa tuotteessa.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Saa kaunis iho koko elämäksi COLLAGEN BEAUTY REMEDYllä. Koe intensiivisen ihonhoidon vaikutus merikollageenilla, hyaluronihapolla, jodilla ja C-vitamiinilla yhdessä ja samassa tuotteessa.

• Kollageeni vähentää ryppyjen ja juonteiden näkyvyyttä
• Hyaluronihappo kauneuden ystävälle
• Jodi edistää ihon pysymistä normaalina
• Antioksidantit marjoista

Luonnonkauneutesi syvällistä hoitoa
Todellinen ryppyjä ehkäisevä ravintolisä, joka korostaa ihosi luonnollista kauneutta. Kehon luonnollinen kollageeni- ja hyaluronihappopitoisuus vähenee iän myötä, mikä johtaa ryppyihin ja juonteisiin ihossa. Collagen Beauty Remedy on maukas ja yksinkertainen pikakuvake sekä kollageeniin että hyaluronihappoon.

MSC – lupauksemme sinulle ja merelle
Vild Nordilla yhdistämme parhaat pohjoismaiset ainesosat ainutlaatuisiin sisäkauneustuotteisiin. Kaikkien kollaasidemme pohjana on MSC-sertifioitu, luonnosta pyydetty Pohjois-Atlantin turska.

Se, että kollaasimme on MSC-sertifioitu, tarkoittaa, että turska pyydetään vaikuttamatta kalakantaan tai mereen, jossa se elää. Se mahdollistaa myös yksittäisen tuotteen jäljittämisen aina pyyntipaikkaan ja -aikaan asti. Valitsemalla MSC:n tuet kestävää kalastusta.

Kaikki kollageenimme on kolmannen osapuolen testaama PFAS:n ja raskasmetallien suhteen. Se on meille luonnollista ja tärkeää sinulle.

Tuotenumero: 135846

EAN: 5714662002573