Ravinto ja terveys
VILD NORD | 165 GR

Vild Nord Collagen Gold

Kollageeni vähentää ryppyjen ja juonteiden näkyvyyttä
Jodi edistää ihon pysymistä normaalina
C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista, joka on välttämätöntä normaalin ihon kannalta.
41,95 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Kaksinkertaisesti palkittu COLLAGEN GOLD on ehdoton bestseller niille, jotka rakastavat sisäistä kauneutta ja haluavat kauniin, sileän ihon, jossa on kiiltoa ja joustavuutta luonnollisista ainesosista: merikollageenista, luonnonvaraisista merilevistä ja acerolamarjoista.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Kaksinkertaisesti palkittu COLLAGEN GOLD on ehdoton bestseller niille, jotka rakastavat sisäistä kauneutta ja haluavat kauniin, sileän ihon, jossa on hehkua ja joustavuutta luonnollisista ainesosista: merikollageenista, luonnonvaraisista merilevistä ja acerolamarjoista.

• Kollageeni vähentää ryppyjen ja juonteiden näkyvyyttä
• Jodi edistää ihon pysymistä normaalina
• C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista, mikä on tärkeää normaalille iholle

Vild Nord on luonnon valinta - siksi Collagen Goldissa ei ole lisättyä makua. Jauhe liukenee helposti kaikkeen mehusta smoothieihin, ja mikä tahansa merellinen maku voidaan helposti peittää mielesi mukaan.

Collagen Gold – vähentää ryppyjen näkyvyyttä
Jos haluat lisätä sisäistä ja luonnollista kauneuttasi, Collagen Gold on turvallinen valinta. Vuonna 2023 kaksinkertaisesti palkittu kollageenijauhe sai AMWC-palkinnon ""Paras ikääntymistä estävä ravintolisä"" ja pukupalkinnon ""Kauneutta sisältäpäin kollageenilla"". Sinulle tämä tarkoittaa, että jos valitset Goldin, voit olla täysin varma saavasi laadukkaimman kollageenituotteen ja optimaalisen vaikutuksen sinulle ja ihollesi.

MSC – lupauksemme sinulle ja merelle
Vild Nordilla yhdistämme parhaat pohjoismaiset ainesosat ainutlaatuisiin sisäkauneustuotteisiin. Kaikkien kollaasidemme pohjana on MSC-sertifioitu, luonnosta pyydetty Pohjois-Atlantin turska.

Se, että kollaasimme on MSC-sertifioitu, tarkoittaa, että turska pyydetään vaikuttamatta kalakantaan tai mereen, jossa se elää. Se mahdollistaa myös yksittäisen tuotteen jäljittämisen aina pyyntipaikkaan ja -aikaan asti. Valitsemalla MSC:n tuet kestävää kalastusta.

Kaikki kollageenimme on kolmannen osapuolen testaama PFAS:n ja raskasmetallien suhteen. Se on meille luonnollista ja tärkeää sinulle.

Tuotenumero: 135845

EAN: 5714662002566