Ravinto ja terveys
VILD NORD | 170 GR

Vild Nord Marine Collagen Lemon

Hyvä maku ja helppo liuottaa veteen
Proteiini edistää normaalin luuston ja lihasmassan ylläpitämistä.
C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista, joka on tärkeää iholle, luille ja rustolle
39,95 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
LEMON MARINE COLLAGEN illa voit nauttia sitruunan terveellisestä mausta samalla kun saat päivittäisen korkealaatuisen kollageenilisän ja C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista, mikä on tärkeää iholle, luille ja rustoille.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Vild Nord® Pure Marine Collagen 150 grammaa ""Me Vild Nordilla yhdistämme parhaat pohjoismaiset ainesosat ainutlaatuisiin sisäkauneustuotteisiin. Kaikkien kollageenien perustana on MSC-sertifioitu, luonnosta pyydetty Pohjois-Atlantin turska.

Kaikki kollageenimme on kolmannen osapuolen testaama PFAS:n ja raskasmetallien suhteen. Se on meille luonnollista ja tärkeää sinulle."" Korkea proteiinipitoisuus, joka edistää normaalin luu- ja lihasmassan ylläpitoa. Sisältää kaikki yhdeksän välttämätöntä aminohappoa MSC-sertifioitu luonnonvaraisesti pyydetty Pohjois-Atlantin turska PURE MARINE COLLAGEN koostuu hydrolysoiduista kollageenipeptideistä. 100 % puhdasta merikollageenia korkealaatuisesta - ei mitään muuta Korkea proteiinipitoisuus, joka edistää normaalin luu- ja lihasmassan ylläpitämistä proteiini, kollageenipeptidit, merikollageeni, kollageenipeptidit ""PURE MARINE COLLAGEN koostuu hydrolysoiduista kollageenipeptideistä. 100 % puhdasta merellistä korkealaatuista kollageenia - ei mitään muuta.

• Korkea proteiinipitoisuus, joka edistää normaalin luu- ja lihasmassan ylläpitämistä
• Sisältää kaikki yhdeksän välttämätöntä aminohappoa
• MSC-sertifioitu, luonnosta pyydetty Pohjois-Atlantin turska

Pure Marine Collagen ei sisällä lisättyä makua, se on lämmönkestävää ja liukenee helposti pirtelöihisi harjoituksen jälkeen tai kaikkeen kahvista puuroon ja mehuun.

Lisäproteiinia aktiiviseen elämäntapaan
Jos sinulla on aktiivinen elämäntapa, Pure Marine Collagen on täydellinen valinta sinulle. Olitpa nuori tai vanha, vahvat luut ja lihasten rakentaminen ovat hyvä sijoitus. Anna kehollesi lisäproteiinia Pure Marine Collagenilla - täydellinen osa terveellistä ja aktiivista arkea.

MSC – lupauksemme merelle
Vild Nordilla yhdistämme parhaat pohjoismaiset ainesosat ainutlaatuisiin sisäkauneustuotteisiin. Kaikkien kollaasidemme perustana on MSC-sertifioitu, luonnosta pyydetty Pohjois-Atlantin turska.

Se, että kollaasimme on MSC-sertifioitu, tarkoittaa, että turska pyydetään vaikuttamatta kalakantaan tai mereen, jossa se elää. Se mahdollistaa myös yksittäisen tuotteen jäljittämisen aina pyyntipaikkaan ja -aikaan asti. Valitsemalla MSC:n tuet kestävää kalastusta.

Kaikki kollageenimme on kolmannen osapuolen testaama PFAS:n ja raskasmetallien suhteen. Se on meille luonnollista ja tärkeää sinulle.

Tuotenumero: 135844

EAN: 5714662002559