Ravinto ja terveys
VILD NORD | 150 GR

Vild Nord Pure Marine Collagen

Korkea proteiinipitoisuus, joka edistää normaalin luuston ja lihasmassan ylläpitämistä.
Sisältää kaikkia yhdeksää välttämätöntä aminohappoa
MSC-sertifioitu, luonnosta pyydetty Pohjois-Atlantin turska
34,95 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
PURE MARINE COLLAGEN koostuu hydrolysoiduista kollageenipeptideistä. 100 % puhdasta merellistä korkealaatuista kollageenia - ei mitään muuta. Korkea proteiinipitoisuus, joka edistää normaalin luuston ja lihasmassan ylläpitämistä.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

PURE MARINE COLLAGEN koostuu hydrolysoiduista kollageenipeptideistä. 100 % puhdasta merellistä korkealaatuista kollageenia - ei mitään muuta.

• Korkea proteiinipitoisuus, joka edistää normaalin luu- ja lihasmassan ylläpitämistä
• Sisältää kaikki yhdeksän välttämätöntä aminohappoa
• MSC-sertifioitu, luonnosta pyydetty Pohjois-Atlantin turska

Pure Marine Collagen ei sisällä lisättyä makua, se on lämmönkestävää ja liukenee helposti pirtelöihisi harjoituksen jälkeen tai kaikkeen kahvista puuroon ja mehuun.

Lisäproteiinia aktiiviseen elämäntapaan
Jos sinulla on aktiivinen elämäntapa, Pure Marine Collagen on täydellinen valinta sinulle. Olitpa nuori tai vanha, vahvat luut ja lihasten rakentaminen ovat hyvä sijoitus. Anna kehollesi lisäproteiinia Pure Marine Collagenilla - täydellinen osa terveellistä ja aktiivista arkea. Saat 5000 mg korkealuokkaista merikollageenia päivässä Vild Nordin avulla.

MSC – lupauksemme merelle
Vild Nordilla yhdistämme parhaat pohjoismaiset ainesosat ainutlaatuisiin sisäkauneustuotteisiin. Kaikkien kollaasidemme pohjana on MSC-sertifioitu, luonnosta pyydetty Pohjois-Atlantin turska.

Se, että kollaasimme on MSC-sertifioitu, tarkoittaa, että turska pyydetään vaikuttamatta kalakantaan tai mereen, jossa se elää. Se mahdollistaa myös yksittäisen tuotteen jäljittämisen aina pyyntipaikkaan ja -aikaan asti. Valitsemalla MSC:n tuet kestävää kalastusta.

Kaikki kollageenimme on kolmannen osapuolen testaama PFAS:n ja raskasmetallien suhteen. Se on meille luonnollista ja tärkeää sinulle.

Tuotenumero: 135843

EAN: 5714662002542