Ravinto ja terveys
ZOI NATURAL | 1 ST

Zoi Organic Deep Breath -lahjapakkaus

Eteeristen öljyjen tuoksusekoitus rentoutumishetkiin.
Kaikille ihotyypeille sopiva manteliöljy.
Himalajan ruususuola kylpyveteen tai kuorintaan.
27,92 €
34,90 €
69,80 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Zoi Organic Deep Breath -lahjapakkaus sisältää Deep Breath -eteerisen tuoksusekoituksen, manteliöljyn sekä Himalajan ruususuolan. Ihanan rentouttava lahja!
Tuotekuvaus

Zoi Organic Deep Breath -lahjapakkaus kehon ja mielen rentoutumiseen

Zoi Organicin mieltä ja kehoa rentouttava lahjapakkaus sisältää Deep Breath -eteerisen tuoksusekoituksen, manteliöljyn sekä Himalajan ruususuolan. 

Deep Breath eteeristen öljyjen tuoksusekoitus on tehty tukemaan rentoutumishetkiä. Sen kukkaisen laventelinen tuoksu pehmeällä ylang ylangin twistillä luo maadoittavan tunnelman rauhoittumiseen.

Tuoksusekoituksen eteeriset öljyt luovat ympärilleen rauhoittavan harmonisen tunnelman. Seetripuun vakautta huokuva aromi tuo sekoitukseen balsamisen pohjatuoksun. Seetri yhdessä frankinsensin kanssa edistävät henkistä hyvinvointia ja keskittymistä. Kukkean makea laventeli yhdessä ylang ylangin kanssa tuo tuoksuun silkinpehmeän vivahteen.

Manteliöljy kylmäpuristetaan Prunus Amygdalus Dulcis -siemenistä. Se sisältää muiden vaikuttavien ravinteiden lisäksi suuren määrän E- ja A-vitamiinia, jotka ovat elintärkeitä ihon ja hiusten terveyden ylläpitämisessä. Manteliöljy on hyvä yleiskäyttöinen öljy, joka sopii kaikille ihotyypeille. Ihanteellinen pehmentämään ihon hienoja juonteita ja palauttamaan sen terveen hehkun. Levitä manteliöljyä kasvojen ja dekolteen alueelle yöksi. Öljy jättää ihosi pehmeäksi ja joustavaksi!

Lahjapakkauksessa on mukana myös puhdas ja luonnonmukainen Himalajan ruususuola, joka pehmentää, kosteuttaa ja syväpuhdistaa ihoa kylpyvedessä tai ihon kuorinnassa käytettynä.

Tuotteet on pakattu laadukkaaseen lahjapakettiin.

Setti sisältää:

- Deep Breath -tuoksusekoitus 10ml
- Manteliöljy, 50ml
- Himalajan ruususuola, 50g
- Tuotekortti
- Lahjapakkaus

Tuoksusekoitus sisältää 100% eteerisiä öljyjä: Seetripuu (Cedrus Atlantica), Frankinsensi (Boswellia Serrata), Laventeli (Lavandula Officinalis) ja Ylang Ylang (Cananga Odorata).

Tuotenumero: 136276

EAN: 6429830132127