Ravinto ja terveys
ECODENTA | 75 ML

Ecodenta Lasten hammastahna (L) 75 ml

8,90 €
118,67 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€

Ecodenta Lasten hammastahna on luomusertifioitu plakkia poistava, luonnollista kookosöljyä ja sinkkisuolaa sisältävä hammastahna hampaiden jokapäiväiseen hoitoon. Ilman Fluoria

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Luomusertifioitu plakkia poistava, luonnollista kookosöljyä ja sinkkisuolaa sisältävä hammastahna hampaiden jokapäiväiseen hoitoon. Ilman Fluoria. Aktiivinen vaikuttava aine sinkkisuola tunnetaan bakteereja vastustavasta vaikutuksestaan; se auttaa irrottamaan hampaiden pinnalle muodostuneita bakteeriyhdyskuntia ja vähentämään uuden plakin muodostumista. Kookosöljyä pidetään perinteisesti hampaita valkaisevana sekä suun pahanhajuista hengitystä poistavana luonnollisena aineena. Luonnolliset lisäaineosat auttavat poistamaan hampaista plakin ja täten estämään hammaskiven muodostumista hammasväleihin. Ksylitoli tunnetaan hammaskiilteen remineralisoitumista edistävistä ominaisuuksistaan. Hammastahna on pehmeästi kookoksen makuinen ja piparmintunraikas.

Ekologinen, sertifioitu Hedelmäiselle purukumille maistuva erityisesti lapsille mieluinen fluoriton hammastahna. Aloe Veran ja Xylitolin ainutlaatuinen yhdistelmä kosteuttaa suuta ja ikenistöä hoitaen samalla hampaita sekä ehkäisten hammaskiven muodostumista. Fluoriton. Hammaslääkärien testaama. Sertifioitu, ekologinen tuote.

Tuotenumero: 136173

EAN: 4770001001400