Ravinto ja terveys
FLOW | 60 GR

Flow Hemp Hoitoainepala Hiukset 60g

Silikoniton hoitoaine.
Biohajoava ja riittoisa.
Helppo käyttää.
29,90 €
498,33 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Flow Hemp Hoitoainepala on uuden sukupolven silikoniton, täysin kasviperäinen hoitoaine, joka selvittää hiukset ja antaa niille kiiltoa sekä elinvoimaa luonnollisesti.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Uuden sukupolven silikoniton, täysin kasviperäinen Flow Flow Hemp Hoitoainepala selvittää ja antaa hiuksille kiiltoa sekä elinvoimaa. Hoitoainepala sisältää runsaan pitoisuuden hiuksia ravitsevaa ja pehmentävää suomalaista hampunsiemenöljyä sekä hoitavaa luomukookosöljyä. Kasviperäinen COSMOS-luonnonkosmetiikkasertifoitu aktiiviaine selvittää hiukset tehokkaasti ja parantaa kammattavuutta latistamatta hiuksia.

Pala on biohajoava ja koostumus todella riittoisa. Yksi pala sisältää yli kaksinkertaisen määrän aktiiviainetta verrattuna hoitonaamioon. Tuote pysyy kiinteänä käytössä, eikä pehmene. Pala liukuu hiuksen pinnalla ja on helppo käyttää. Tämä tuote on erinomainen sinulle, joka haluat vähentää pakkauksista syntyvää jätettä. Tuotteen ekologisuus ei rajoitu vain pakkaukseen vaan itse tuote on myös vesistöystävällinen. Huomaathan, että pala on aina hiukan hitaampi levittää kuin voidemainen hoitoaine.

Tuotenumero: 136163

EAN: 6430028394586