Ravinto ja terveys

Evolve Organic Beauty Tropical Blossom Body Butter Vartalovoide

Kosteuttava ja pehmentävä
Sisältää sheavoita ja monoi-öljyä
Ihanan trooppinen tuoksu
19,46 €
22,90 €
162,17 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Kampanjaan sisältyen:

Evolve Organic Tropical Blossom Body Butter Vartalovoide on pehmentävä vartalovoi, joka tuo trooppisen tuoksun ihollesi.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Evolve Organic Tropical Blossom Body Butter Vartalovoide 120 ml

Pehmentävä vartalovoi tuo raikkaan trooppisen tuoksun ihollesi.

Tropical Blossom Body Butter Pehmentävä vartalovoi sisältää ravitsevaa luomu-sheavoita ja luonnollista Tahitin monoiöljyä. Jättää ihon sileäksi, pehmeäksi ja sopii kaikille ihotyypeille. Ihanan trooppinen tuoksu! Pehmentävä vartalovoi levittyy hyvin ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Vartalovoin tapaan se suojaa ihoa ja estää kosteuden haihtumista. 

Tärkeimmät aktiiviset ainesosat:

Tahitin monoita pidetään polynesialaisten pyhänä öljynä, monoi on valmistettu maseroimalla tuhansia Tahitian Gardenia -kukkia osaksi kookosöljyä. Sillä on korjaavia ja antioksidanttisia ominaisuuksia. Jättää ihon kosteutetuksi, pehmeäksi ja kimmoisaksi. 
Sheavoi on ihon superfoodia. Sitä saadaan sheapuun (karitepuun) pähkinöistä. Sheapähkinät sisältävät luonnostaan runsaasti A-, E- ja F-vitamiineja. Sheavoilla on tehokkaasti kosteuttavia ja ihoa hoitavia vaikutuksia sen sisältämien tyydyttämättömien rasvahappojen ja vitamiinipitoisuuden vuoksi. Välitön apu kuivalle iholle.

Ecocert

EAN: 5060200048122

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita