Ravinto ja terveys
Flow | 130 ml

Flow 100% Sheabutter – Vartalovoide

Ihoa kosteuttava ja hoitava karitevoi.
100% luomulaatuinen ja laadukas.
Monikäyttöinen tuote vartalon hoitoon.
18,90 €
145,38 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Flow 100% Sheabutter on tuoksuton yleisvoide koko vartalolle. Täyteläinen sheavoi sopii koko vartalolle, kuivalle ja atooppiselle iholle! Ravitsee ja hoitaa erityisesti kuivaa ja erittäin kuivaa ihoa.
Tuotekuvaus
Ainesosat

Flow Cosmetics-sheavoi on säilöntäaineeton, tuoksuton, väriaineeton ja sen lisäksi 100% luomulaatuinen.


Sheavoi on täyteläinen yleisvoide kuivalle ja atooppiselle iholle. Sheavoi sopii koko vartalolle, käsille sekä jaloille. Shea toimii myös yövoiteena tai suojavoiteena kasvoille. Erinomainen myös huulivoiteeksi.


Voit käyttää sheavoita: – Käsien tehohoitona – Kuiville kyynärpäille – Kuiville jaloille ja kantapäille – Kynsinauhoille ja kynsille – Atooppiselle iholle – Huulivoiteena – Vauvojen ihonhoitoon – Yövoiteena kasvoille – Kuivien hiusten latvoihin ja partaan


Sheavoi on peräisin Afrikasta, ja sitä saadaan sheapuun, eli toisilta nimiltään karitepuun tai voipuun pähkinästä. Sheapähkinöiden kerääminen on perinteisesti ollut naisten työtä, ja tänä päivänä sheavoin tuottaminen toimii tärkeänä elinkeinona paikallisille naisille. Sheapähkinöiden kerääminen ei vahingoita puuta ja on ekologisesti kestävää toimintaa.


Flow Cosmetics-sheavoi on aina luomusertifioitua, mikä tarkoittaa, että raaka-ainetta ei ole käsitelty kemiallisilla liuottimilla. Puhdistus on tehty käyttäen hyväksi savea sekä kuumaa vesihöyryä. Jotta voide olisi pehmeää ja helpommin levittyvää, sheavoi vatkataan kuohkeaksi ennen purkittamista. Voide sisältää vain yhtä raaka-ainetta, joten se sopii myös hyvin herkälle iholle.

EAN: 6430028394661

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita