Ravinto ja terveys
Flow | 60g

Flow Touch of Love vartalovoidepala 60 g

Muoviton vartalovoidepala.
Erityisesti kuivalle, aikuiselle iholle.
Valmistettu Suomessa.
24,90 €
415,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Flow Touch of Love on kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja aikuiselle iholle sopiva kiinteä ja käytännöllinen vartalovoidepala. Voidepalan lempeä kukkaistuoksu on naisellinen yhdistelmä ruusua, appelsiininkukkaa, pelargonia ja ylang ylangia, joiden keveydelle lämpimän pohjavivahteen antavat santelipuu sekä seetri.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

”I Am Open to Love.”

Sydänchakraa avaava, aromaterapeuttinen voidepala vartalolle TOUCH OF LOVE on kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja aikuiselle iholle sopiva kiinteä ja käytännöllinen vartalovoidepala.

Luomukaakaovoi ja -kookosöljy hoitavat ja pehmentävät kuivaa ihoa. Arktinen mansikkaöljy suojaa ihoa antioksidanttisesti. TOUCH OF LOVE-voidepalaan valitsimme erityisesti eteerisiä öljyjä, jotka hellivät kehon sydänchakraa: ruusua, nerolia, tuoksupelargonia, ylang ylangia, seetriä ja santelipuuta. Näiden öljyjen lempeä ja sielukas tuoksu auttaa luottamuksen ja sydänyhteyden luomisessa.

Luonnonvahojen ansiosta pala pysyy kiinteänä ja helppona käyttää. Hiero voidepalaa suoraan kuivalle iholle tai murra voiteesta pieni pala, ja pehmitä pala käsissä ennen iholle hieromista. Huomaa, että voidepalan tuoksu aukeaa parhaiten ihon lämmössä. Voidepala tuoksuu iholla voimakkaammin kuin pakkauksessa.

Säilytäthän voidepalan alle 30˚C.

TIESITKÖ? Sydänchakra on kehon neljäs energiakeskus, ja se sijaitsee keskellä rintaa. Sydänchakra on rakkauden, myötätunnon, hyväksynnän ja luottamuksen keskus. Chakran värejä ovat vihreä ja vaaleanpunainen, ja sitä kutsutaan myös sielunportiksi. Sydänchakran epätasapaino ilmenee empatian puutteena, kovasydämisyytenä, mustasukkaisuutena, katkeruutena, pitkävihaisuutena, kateutena, omistushaluna ja tunteiden ailahteluna.

Käytä TOUCH OF LOVE-tuotteita avaamaan, vahvistamaan ja tasapainottamaan sydänchakraa.

EAN: 6430028394623

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita