Ravinto ja terveys
Luonkos | 60g

Luonkos Complete Kasvojenpuhdistuskakku Miehille 60 g

Zero-waste öljypuhdistuskakku.
Poistaa tehokkaasti lian ja epäpuhtaudet.
Rauhoittaa parranajon jälkeen.
33,90 €
565,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Erityisesti miesten ihonpuhdistukseen suunniteltu öljypuhdistuskakku, joka rauhoittaa ihoa myös parranajon jälkeen. Sisältää kotimaista koivunhiiltä ja kaoliinisavea, jotka poistavat tehokkaasti epäpuhtaudet. Hamppuöljy rauhoittaa ja suojaa.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Luonkos Complete Kasvojenpuhdistuskakku Miehille 60 g

Öljypuhdistuskakku tasapainottaa, puhdistaa ja rauhoittaa ihoasi. Se sisältää paljon iholle tärkeitä antioksidantteja, superfoodeja, vitamiineja sekä hyviä rasvahappoja. Erityisesti miesten iholle suunniteltu unisex-tuote on 100- prosenttisen luonnollinen, vegaaninen ja säilöntäaineeton. Complete puhdistaa ihon lempeästi ja rauhoittaa parranajosta johtuvaa ihoärsytystä.

Puhdistuskakut poistavat meikit helposti ja tehokkaasti. Ne sisältävät paljon iholle tärkeitä antioksidantteja, vitamiineja sekä hyviä rasvahappoja. Kakut ovat vegaanisia, säilöntäaineettomia, luomua ja valmistettu erittäin laadukkaista luonnon raaka-aineista. Ne tehdään sinulle käsityönä rakkaudella Naantalissa.

Pakkaukset itsessään ovat huikea zero-waste -innovaatio. Ne ovat valmistettu Kotkamillsin maatuvasta ja muovittomasta kartongista.

EAN: 6430073490059

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita