Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
20%
Luonkos Vartaloöljykakku Vitality
Luonkos Vartaloöljykakku Vitality
Luonkos Vartaloöljykakku Vitality
säästät 6.98 EUR

Luonkos Vartaloöljykakku Vitality

Sisältää metsämikrobi-uutetta.
Tukee ihon mikrobiomin toimintaa.
Hoitaa ja kosteuttaa vartalosi ihoa.
27.92 EUR
34.90 EUR
465.33 EUR/kg
Katso hintahistoria
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Metsämikrobi-uutetta sisältävä vartaloöljykakku, joka tukee ihosi mikrobiomin toimintaa. Tunne metsäluonnon parhaat vaikutukset osana vartalonhoitoasi! Metsämikrobia sisältävä Vitality sai kansainvälisessä Beauty Shortlist 2022 -kilpailussa ”toimittajan valinta” -maininnan!
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Luonkos Vartaloöljykakku Vitality on kuin luonnollinen metsäkylpy vartalollesi!

Innovatiivinen metsäkakku on täysin uudenlainen ihonhoitotuote, joka tuo metsäluonnon parhaat terveysvaikutukset paitsi ihollesi, myös koko kehosi nautittavaksi.

Suomessa - ensimmäisenä maailmassa - kehitetty mikrobiuute Reconnecting Nature tukee ja vahvistaa tutkitusti elimistön immuunijärjestelmää sekä edistää ihmisten yhteyttä luontoon. Päivittäinen käyttö antaa monipuolisen luontoaltistuksen, joten metsäkakut hellivät terveyttäsi silloinkin kun et voi hakeutua metsän tarjoamaan terapiaan. Reconnecting nature mikrobiuutteen kehittäjä, suomalainen UUTE Scientific Oy välittää mikrobiuutteen avulla metsän terveysvaikutukset kuluttajille erilaisiin tuotteisiin yhdistettynä. Toistuva luontoaltistus on tuoreiden tutkimusten perusteella keskeinen suojautumiskeino immuunivälitteisiä sairauksia vastaan.

Vitality vartaloöljykakku sisältää runsaasti ihollesi tärkeitä antioksidantteja, superfoodeja, vitamiineja sekä rasvahappoja. Kakkuun ei ole lisätty tuoksuja, joten se sopii myös herkkäihoisille, tuoksuyliherkille, pienille lapsille ja vauvoille.

EAN: 6430073490103

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...