Ravinto ja terveys
HAVU | 4,5ml

HAVU Cosmetics Huulipuna Hanami

38,00 €
8 444,44 €
/L
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€

HAVU Cosmetics Huulipuna Hanami

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Kukapa ei rakastaisi kirsikankukkia! Niistä nimensä saanut HANAMI on klassinen vaalea pinkki, joka taittaa pohjasävyltään aavistuksen kylmään. HANAMI antaa huulille vaalean, luonnollisen ja kevyen pinkin värin ilman oranssin tai lämpimän sävyjä.

Hoito-ohje ja raaka-aineet

Tuotteen pakkaus on valmistettu tervalepästä ja haavasta. Huulipunan mekanismi on tehty biopohjaisesta ja biohajoavasta PLA:sta eli polylaktidista. Tuote ei kestä suoraa auringonvaloa eikä yli 45 asteen lämpötilaa. Huulipunapakkaus on biohajoava, joten se voidaan kierrättää biojätteenä käytön jälkeen. Tuote hajoaa teollisessa kompostissa, jossa lämpötila on riittävän korkea hajottamaan tuotteen. Teollisiin komposteihin päätyvät esimerkiksi taloyhtiöiden ja kuntien keräämät biojätteet. Tuotteen ulkopakkaus on kartonkijätettä.

HAVUn huulipunat sisältävät vain luonnonvahoja ja -öljyjä. Tuotteissa ei ole lisättyjä tuoksuja tai säilöntäaineita. Tuotteiden pigmentit ovat yleisesti käytettyjä ja hyväksyttyjä luonnonkosmetiikassa. HAVUn huulipunissa käytetään vain tarpeellisia raaka-aineita. Kaikki tuotteemme kasviöljyt ovat COSMOS-standardin mukaan sertifioituja, ja tuotteen sheavoi on Soil Association -sertifioitua.

EAN: 6429830011651

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita